Dagaanbieding: Zwarte X tafelpoot 72 cm (koker 10 x 4)

Deze dagaanbiedingen is t/m woensdag 16 september 2020 geldig

Dagaanbieding - Zwarte-X-tafelpoot-72-cm-(koker-10-x-4) dagelijkse koopjes
De zwarte x tafelpoot 72 cm is een stalen x-poot die vaak gebruikt wordt onder een bank, fauteuil, kast, dressoir, bed/boxspring of tv meubel. Je kunt daarmee jouw huidige meubel verhogen of verlagen voor een andere (zit)hoogte of een andere uitstraling geven waardoor die beter in jouw interieur past. Je kunt hem uiteraard ook voor diverse andere doe-het-zelf projecten gebruiken. De afwerking/kleur van de poot is zwart. De vorm van dit product is x vorm. De profielmaat van de koker is 10 bij 4 cm.
De x-poot meet H 72 x B 75 x D 4 cm
Gemaakt van staal
De vorm is x vorm
Makkelijke bevestiging d.m.v. schroeven
De prijs is per stuk
Maten en gewicht
De hoogte van deze zwarte metalen is 72 cm (720 mm), de breedte is 75 cm (750 mm) en de diepte is 4 cm (40 mm). Het formaat van de bevestigingsplaat is 80 x 14 cm. De x-poot kan 200 kg per dragen en bij 2 stuks kunnen ze samen 400 kg dragen.
Afwerking
De poot is voorzien van poedercoating waardoor hij zowel geschikt is voor binnen als voor gebruik buiten in de tuin. We raden je wel aan om vilt onder de poten te plakken voor het voorkomen van beschadigingen bij het schuiven over de bestrating of vloer.
Montage
Deze x-poot is voorzien van 6 montagegaten voor makkelijke montage met 6 schroeven. Let op: wij leveren standaard al onze meubel- en tafelpoten zonder schroeven omdat de benodigde lengte van de schroef/vijs afhankelijk is van de dikte van het meubel waar de x-poot onder geschroefd wordt. Kijk bij de categorie schroeven voor de diverse schroeven/vijzen die je bij ons gemakkelijk mee kunt bestellen.

door: Meubelpootjes.nl

Reageer op Zwarte X tafelpoot 72 cm (koker 10 x 4)