Dagaanbieding: Waterdichte ID101HR Smartwatch met Pedometer en Hartslagmeter

Deze dagaanbiedingen is t/m vrijdag 18 januari 2019 geldig

Dagaanbieding - Waterdichte-ID101HR-Smartwatch-met-Pedometer-en-Hartslagmeter dagelijkse koopjes
Op zoek naar een sport smartwatch met vele functies? Zoek dan niet verder want met de ID101HR smartwatch beschik je over alle belangrijkste functies die je wilt, met 1 klik om je pols. Berichten binnenkrijgen, zien wanneer je gebeld wordt, hartslagmeter, slaapmonitor, sedentary reminder, pedometer, alarm en veel meer.

Het is niet alleen een horloge en een bewegingsmeter, maar nog veel meer. Het is een fitness armband, die ervoor zorgt dat jij blijft bewegen. Draag de armband elk moment van de dag en je krijgt inzicht in je beweegpatroon. Je kunt zien hoe actief je bent en of je gezond leeft. Daarnaast wordt je dag- en nachtritme in kaart gebracht door deze fitness armband.

Smartphone notificaties
Door de smartwatch via bluetooth 4.0 te connecten met jouw smartphone blijf jij up to date. Je ontvangt notificaties van jouw smartphone op het scherm van de smartwatch. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er gaande is! Ben je aan het rijden en krijg je een berichtje of wordt je gebeld? Geen probleem, want je krijgt het berichtje of inkomende oproep direct te zien op het horloge. Hierdoor zal je minder snel een belletje missen.

Ook kun je via de bluetooth verbinding, de camera van je telefoon bedienen. Maak dus gemakkelijker een groepsfoto met behulp van de ID101HR smartwatch. Daarnaast kun je ook jouw muziek op een afstand besturen met deze smartwatch.

Pedometer
De smartwatch is allereerst een stappenteller. Het apparaat houdt precies bij hoeveel je gelopen hebt en hoelang je hier over hebt gedaan. Daarnaast meet het de afstanden die je hebt gelopen en geeft die ook de verbrande callorieën tijdens deze activiteiten weer. Hierdoor kun je gemakkelijk jouw sportactiviteiten bijhouden.

Hartslagmeter
Deze activity tracker heeft een hartslagmeter. Hiermee kun je controleren hoe het met jouw conditie is en er vervolgens mee aan de slag gaan om deze te verbeteren. Inmiddels is uit studies gebleken dat het meten van de hartslag tijdens het sporten, een erg belangrijke indicator is om je conditie te meten.

Slaaptracker en Sedentery reminder
De smartwatch meet ook de kwaliteit van jouw slaapritme. Zo krijg je een inzicht in hoe effectief je nachtrust is geweest. Daarnaast kun je de smartwatch ook gebruiken als wekker en je laten wekken door het horloge te laten trillen. Ook kun je de sedentary reminder functie gebruiken. Deze kun je instellen om een signaal of trilling af te geven, wanneer je te lang achter elkaar hebt gezeten. Zo blijf je de heledag actief

Waterdicht - IPX7
Het allerfijnste aan dit apparaatje is dat deze ook nog eens waterbestendig is. Regen is daardoor geen enkel probleem meer. Daarnaast kun je de smartwatch ook dragen tijdens het douche. LET OP! Je kunt de smartwatch niet dragen tijdens het zwemmen.

Deze Smartwatch is te gebruiken met een toestellen met een systeem van Android 4.4 / iOS 7.1 of hoger. Ook is deze Smartwatch puur als horloge een prachtige accessoires die bij elke outfit past. De smartwatch heeft een kwalitatieve LED display welke te bedienen is als touchscreen scherm. Daarnaast is deze smartwatch verkrijgbaar in de kleuren: Blauw, Oranje en Groen.

Productvoordelen
- Houd je persoonlijke gezondheid in de gaten met de ID101HR Smartwatch Activity Tracker
- Heeft de volgende functies: Hartslagmeter, Pedometer, Slaaptracker, Sedentery reminder en Alarm
- De smartwatch is IPX7 Waterdicht
- Beschikt over een LED display
- Download de App VeryFit
- Verbind hem via Bluetooth 4.0 met je smartphone
- Ontvang een melding op je smartwatch, zodra je gebeld wordt of een bericht ontvangt
- Verkrijgbaar in de kleuren: Blauw, Oranje en Groen

Voor Productspecificaties, zie Extra Informatie.

door: Uitbieden.nl

Reageer op Waterdichte ID101HR Smartwatch met Pedometer en Hartslagmeter