Dagaanbieding: Vonyx WM82 draadloze microfoonset met twee UHF handmicrofoons

Deze dagaanbiedingen is t/m zaterdag 13 juli 2019 geldig

Dagaanbieding - Vonyx-WM82-draadloze-microfoonset-met-twee-UHF-handmicrofoons dagelijkse koopjes
Alle vrijheid met het Vonyx WM82 draadloze microfoonsysteem
De Vonyx WM82 is een draadloze microfoonset met twee UHF handmicrofoons. Door gebruik te maken van een vaste frequentie hoeven de microfoons niet op de ontvanger ingeprogrammeerd te worden waardoor de set snel en vooral zeer eenvoudig in gebruik is. Sluit de ontvanger aan op een geluidsinstallatie en stop de batterijen in de microfoons en de set is klaar voor gebruik. Het display op de microfoons is voorzien van een batterij indicator zodat onverwachte lege batterijen tot het verleden behoren. Door de UHF frequenties staat de WM82 garant voor een betrouwbare en goede signaaloverdracht. De WM82 kan gebruikt worden voor spraak en voor (semi professionele) zang doeleinden.
Ontvanger
De ontvanger van de WM82 draadloze microfoonset is voorzien van twee blauwe displays. Deze displays geven de werkfrequenties weer van de beide microfoons. Op de ontvanger kan het volume van beide microfoons apart worden ingeregeld. Aan de achterzijde van de ontvanger zitten twee gebalanceerde XLR uitgangen waarmee de ontvanger op bijvoorbeeld een mixer aangesloten kan worden. Het mooie hiervan is dat het signaal van beide microfoons apart naar een mixer gestuurd kan worden zodat het signaal van beide microfoons apart bewerkt of opgenomen kan worden. De 6,3mm Jack mix out biedt de mogelijkheid om de ontvanger op één microfoonaansluiting aan te sluiten waarbij het signaal van beide microfoons op die aansluiting binnen komt.
Microfoons
De beide microfoons van de WM82 zijn robuuste en relatief lichte microfoons. Ze liggen goed in de hand en zorgen voor een uitmuntende geluidskwaliteit in deze prijsklasse. Door deze hoge kwaliteit kunnen de microfoons niet alleen voor spraak maar ook voor zang (hobbymatig of semi professioneel) gebruikt worden.
Kenmerken
UHF ontvanger en twee UHF handmicrofoons
Ontvanger met dubbele blauwe displays
Volumeregelaar per microfoon
Microfoons met blauw display voor frequentie en batterij indicatie
2x gebalanceerde XLR uitgangen en een single mix ongebalanceerde 6.3mm uitgang
Geleverd in een robuuste kunststof koffer
Inclusief 6,3mm jack kabel
Specificaties
Frequentie: 863.100MHz en 864.500MHz
RF output: 85dB
Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz
THD: 96dB
Batterij: 2x AA (Penlite) per microfoon
Aansluitspanning: 230Vac/50Hz
Afmetingen en gewicht
Afmetingen: 
Ontvanger: 176 x 130 x 42mm
Per microfoon: 240 x  ø51mm
Gewicht: 
Ontvanger: 700gr
Per microfoon: 350gr
De Vonyx WM82 kan en mag in heel Europa legaal en zonder licentie gebruikt worden.

door: MaxiAxi.com

Reageer op Vonyx WM82 draadloze microfoonset met twee UHF handmicrofoons