Dagaanbieding: Toetsenbord Hoofdletters

Deze dagaanbiedingen is t/m donderdag 14 juni 2018 geldig

Dagaanbieding - Toetsenbord-Hoofdletters dagelijkse koopjes
Dit Clevy toestenbord is speciaal voor kinderen in het basis- en speciaalonderwijs die in de Engelse of Nederlandse taal leren lezen, schrijven en typen, het lettertype sluit aan bij de lees en schrijfmethoden die de kinderen op school gebruiken. het toestenbord is voorzien van:


Grote gekleurde toetsen.
Duidelijke herkenbare letters die hetzelde zijn als de letters die kinderen op school gebruiken om te leren schrijven.
Water bestendig.
Robuuste constructie
PC en MAC compatibel
USB aansluiting en PS2 adapter


Het Clevy toetsenbord is een aantrekkelijk vormgegeven toetsenbord, speciaal ontwikkeld om jonge kinderen te ondersteunen bij het aanleren van schrijf- en toetsenbordvaardigheden. Het gebruik van kleine letters op de toetsen van het Clevy Keyboard biedt kinderen ondersteuning en overzicht doordat ze typen in dezelfde letters als waarin ze leren schrijven. Met het Clevy Keyboard maken kinderen op verantwoorde wijze kennis met de computer.

Dit Clevy Toetsenbord is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Clevy heeft vrolijke kleuren en een helder design dat kinderen aanspreekt. Omdat kinderen hun eigen krachten nog niet zo goed kennen, is het toetsenbord voorzien van een stevige constructie met een stalen plaat. Hierdoor is het Clevy Keyboard tegen een behoorlijk stootje opgewassen. Het kleurgebruik assisteert kinderen bij het maken van een duidelijk onderscheid tussen de verschillende functionele gebieden van het toetsenbord. Hierdoor wordt het conceptueel inzicht bevorderd. De tactiele feedback zorgt voor een goede positionering van de handen op het toetsenbord.

De toetsen van het Clevy Keyboard zijn vier keer groter dan de toetsen van een regulier toetsenbord. Hierdoor wordt het indrukken van de juiste toets erg vereenvoudigd voor mensen met een tijdelijke of blijvende motorische beperking. Omdat de letters op de toetsen vergroot zijn weergegeven is de leesbaarheid goed, ook voor mensen met verminderd zicht.
Met de speciale overlay die bij het Clevy Keyboard in productie is genomen, kan slechts een toets per keer worden ingedrukt en is het mogelijk om de hand op het toetsenbord te laten rusten zonder de toetsen aan te slaan. Lees hier meer over de speciale overlay.

Dit Clevy toetesenbord is voorzien van Key Repeat (toets herhalling) en een Fuction Keys Tool (Functie toets gereedschap). Deze functies worden gekozen door een schakelaar aan de onderzijde van het toetsenbord naar de gewenste fuctie te zetten, normaal staat deze schakelaar op OFF (uit).

door: Muizenshop.nl

Reageer op Toetsenbord Hoofdletters