Dagaanbieding: Spy camera button, mini verborgen camera voor knoopsgat

Deze dagaanbiedingen is t/m woensdag 12 juni 2019 geldig

Dagaanbieding - Spy-camera-button,-mini-verborgen-camera-voor-knoopsgat dagelijkse koopjes
Met deze knoopsgat button camera kun je alle mogelijke situaties ongemerkt vastleggen. Op film of op foto en zelfs audio. Niemand zal iets vermoeden, want deze camera bevestig je in een knoopsgat waardoor het lijkt alsof het een doodnormale knoop is. Wat niemand weet is dat deze 'knoop' eigenlijk een verborgen camera is. De knoopcamera is klein en licht, zodat je hem goed kunt wegwerken.

Je hoeft geen stiekeme dingen te doen met deze spy camera: je kunt hem ook voor hele nuttige doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld om een presentatie op te nemen zodat je hem thuis nog eens rustig terug kunt kijken/luisteren. Met deze knoopcamera ziet alleen niemand dat je filmt. Dat is beter dan met je smartphone of grote camera te zitten filmen. Met de button spy camera kan je makkelijk video's maken of gesprekken opnemen.

In de knoopcamera zit een SD kaart slot waarop je je opnames kunt opslaan. Later kun je met de meegeleverde USB kabel de data op je PC of laptop zetten en alles nog eens goed bekijken. De ingebouwde batterij is in 3 uur volledig opgeladen en kan vervolgens 2 uur lang opnames en foto's maken op een volle accu. Foto's maken gebeurt in een resolutie van 1280x960.

De Button Camera wordt geleverd zonder gehugen. Direct geheugen voor je Button Camera kopen? Je hebt nu een SD-kaartje van 8 GB voor maar € 5,45 ipv € 14,95 en 16 GB voor maar € 8,45 ipv € 24,95. Deze kun je op de betaalpagina toevoegen aan je bestelling.

De spy camera wordt geleverd inclusief handleiding. Voor productspecificaties, zie extra Informatie. Bekijk hieronder ook een korte engelstalige gebruiksvideo van de button spy camera.

door: Uitbieden.nl

Reageer op Spy camera button, mini verborgen camera voor knoopsgat