Dagaanbieding: Sony in-ear oordopjes WF-1000XM3 zwart

Deze dagaanbiedingen is t/m woensdag 11 maart 2020 geldig

Dagaanbieding - Sony-in-ear-oordopjes-WF-1000XM3-zwart dagelijkse koopjes
Koop nu en probeer deze Sony WF-1000XM3 30 dagen uit. Bevallen deze oordopjes niet? Dan kan je ze gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Kijk voor meer informatie op de actiepagina van Sony (https://www.sony.nl/promo/headphone).
.Wil je ongestoord genieten van ongekende bewegingsvrijheid? Dan is de Sony WF-1000XM3 iets voor jou. Deze oordopjes zijn namelijk de true-wireless-variant van de WH-1000XM3, de koptelefoon met misschien wel de beste noise-cancelling ter wereld.
Voordelen van de Sony WF-1000XM3
* Uitzonderlijke geluidskwaliteit
* Indrukwekkende noise-cancelling
* Accuduur van 24 uur met oplaadcase
* Adaptieve geluidsregeling
Sony WF-1000XM3: ongestoord genieten
Luister je naar je favoriete muziek met de Sony WF-1000XM3, dan geniet je in volle teugen zonder storende omgevingsgeluiden. Deze true-wireless-oordopjes zijn uitgerust met dubbele ruis-sensortechnologie, die nog meer omgevingsgeluiden opvangt om deze zorgvuldig te dempen. Zit je bijvoorbeeld in een trein, vliegtuig of op kantoor, dan sluit je jezelf makkelijk af van je omgeving zodat je heerlijk kan genieten.
En spreekt iemand je aan of wil je even iets horen? Door je vinger over de oordopjes te plaatsen verlaag je tijdelijk het volume en laat je omgevingsgeluiden binnen, zodat je alles opvangt.
De hele dag muziek
Met de Sony WF-1000XM3 geniet je de hele dag van jouw favoriete muziek. Deze Sony oordopjes hebben op zichzelf al een accuduur van 6 uur met de ruisonderdrukking ingeschakeld. Stop je de oordopjes tussendoor in de oplaadcase, dan kan je dit zelfs uitbreiden tot 24 uur. En wil je snel verder luisteren, door de snellaadfunctie heb je met 10 minuten opladen weer genoeg power om anderhalf uur te luisteren.
Altijd up-to-date
Sony blijft continu aan het werk om de WF-1000XM3 te verbeteren en komt regelmatig met firmware-updates. Deze updates zijn gratis downloaden en installeren via de Headphones Connect App. Sony raadt dan ook aan deze app te installeren en altijd de nieuwste firmware-updates te installeren, zodat je altijd optimaal kan genieten van jouw favoriete muziek.
Overigens kan je via de app veel meer dan alleen de nieuwste updates installeren. Je kan ook de equaliser naar wens aanpassen, de functies van de knoppen aanpassen en de hoeveelheid noise-cancelling aanpassen.

door: Expert.nl

Reageer op Sony in-ear oordopjes WF-1000XM3 zwart