Dagaanbieding: Samsung voorlader WW80J6600CWEN

Deze dagaanbiedingen is t/m dinsdag 08 september 2020 geldig

Dagaanbieding - Samsung-voorlader-WW80J6600CWEN dagelijkse koopjes
De Samsung WW80J6600CWEN is een krachtige wasmachine met een vulcapaciteit van 8kg en is goed voor je was én je energierekening. Deze wasmachine beschikt namelijk over energieklasse A+++, waardoor de wasmachine bijzonder energiezuinig is.
De voordelen van de Samsung WW80J6600CWEN:
* Energieklasse A+++
* Vulcapaciteit van 8 kg
* 1600 toeren per minuut
* EcoBubble-technologie: extra besparen op het energieverbruik
EcoBubble-technologie: extra energiebesparing
Dankzij de Samsung EcoBubble technologie kan je nog eens extra besparen op het energieverbruik. Met deze technologie dringen de bubbels diep door in stoffen om vuil makkelijk te verwijderen, zelfs in koud water van 15 graden.
Jouw kleding beschermd
Met de Samsung WW80J6600CWEN kan je keer op keer je waardevolle kleding wassen zonder je zorgen te maken over de staat van je kleren. Deze wasmachine van Samsung heeft een speciaal ontworpen trommel, de zogenaamde Diamond Drum-trommel, met gladde diamantvormige randen en kleinere watergaten die voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt.
Een compleet programma in korte tijd
Even snel tussendoor een wasje draaien? Ook dat is geen probleem met deze Samsung wasmachine. De wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af. Je kleding wordt snel en krachtig gereinigd met de speciale speed spray-functie en een verhoging van de centrifugesnelheid.

door: Expert.nl

Reageer op Samsung voorlader WW80J6600CWEN