Dagaanbieding: Once Upon A Time In Hollywood

Deze dagaanbiedingen is t/m dinsdag 31 maart 2020 geldig

Dagaanbieding - Once-Upon-A-Time-In-Hollywood dagelijkse koopjes
TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

Quentin Tarantinoenapos;s Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. Een tv-acteur, Rick Dalton genaamd, heeft slechts in een succesvolle westernserie gespeeld en verlangt naar meer succes. Cliff Booth, zijn rechterhand en stuntman, verlangt echter ook naar een filmcarrière. Het verhaal van Dalton doorkruist de moord op zijn buurvrouw Sharon Tate en vier van haar vrienden door de Charles Mansons sekte.

De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.

Once Upon a Time in Hollywood werd genomineerd voor 10 Oscars, en won er uiteindelijk twee: enapos;Beste mannelijke bijrolenapos; (Brad Pitt) en enapos;Beste Production designenapos;. Verder won de film ook 3 Golden Globes: Beste film, beste mannelijke bijrol, beste originele scenario.

door: BookSpot.nl

Reageer op Once Upon A Time In Hollywood