Dagaanbieding: MAX KB2 Keyboard 61 toetsen met USB, koptelefoon aansluiting en opnamefunctie

Deze dagaanbiedingen is t/m dinsdag 26 maart 2019 geldig

Dagaanbieding - MAX-KB2-Keyboard-61-toetsen-met-USB,-koptelefoon-aansluiting-en-opnamefunctie dagelijkse koopjes
MAX KB2 Keyboard 61 toetsen met USB mp3 speler en training. De KB2 is een gebruiksvriendelijk keyboard voor iedereen die kennis wil maken met het spelen op een keyboard. Met 61 toetsen (5 octaven) stap je direct in de wereld van de 'echte' keyboards maar wel voor een betaalbare prijs. Het ingebouwde 3-staps trainingsprogramma helpt je om de toetsen blindelings te kunnen vinden. Zo wordt keyboard spelen niet alleen een uitdaging maar ook gewoon leuk!
De MAX KB2 beschikt over tal van mogelijkheden. Zo is hij voorzien van o.a. 255 timbres, 255 rhythems, 50 demonstratie songs, verschillende percussies, vibrato, sustain, enz. Ook beschikt de KB1 over een USB aansluiting waarop een USB stick met mp3 muziek kan worden aangesloten. Zo kan je meespelen met de muziek die op de USB stick staat. De ingebouwde recorder geeft je de mogelijkheid om zelf rhythms op te nemen zodat je die later weer kan gebruiken. Het LED display helpt je om een duidelijk overzicht te krijgen van alle instellingen.
Qua connectiviteit doet de MAX KB1 niet onder voor de duurdere modellen. Zo is hij voorzien van een lijningang voor het aansluiten van een externe audiobron. Voor die momenten dat het stil moet zijn en je geen gebruik kan maken van de ingebouwde speakers kan je gebruik maken van de hoofdtelefoon aansluiting zodat alleen jij hoort wat je speelt. Deze 3.5mm jackplug hoofdtelefoon aansluiting kan tevens gebruikt worden om het keyboard op een geluidsinstallatie aan te sluiten. Handig voor als juist iedereen moet horen wat je speelt. Mocht je nou ook nog eens goed kunnen zingen dan komt de microfoon aansluiting goed van pas. Je kunt jezelf dan mooi begeleiden op het keyboard terwijl je je zangkunsten ten gehore brengt. Dat het keyboard op het stopcontact aangesloten moet worden is natuurlijk logisch maar wat wel weer noemenswaardig is dat hij ook kan werken op 6 AA batterijen (niet meegeleverd). Zo kan je hem dus altijd en overal gebruiken!
Wil jij 'proeven' hoe het is om keyboard te spelen? Dan is de MAX KB2 de juiste keuze voor jou. Nergens vind je een zo'n uitgebreid model voor zo'n lage prijs.
Kenmerken
Keyboard met 61 toetsen
LED display voor snel overzicht
255 Timbres en 255 Rhythms
50 demonstratie songs
Meerdere percussie mogelijkheden
Master Volume / Accom Volume / Tempo Control
Sustain / Vibrato / Key lighting
One-key / Follow / Ensemble
Start/Stop / Sync / Fill-in
Single Chord / Fingered Chord
Rhythm programmeer functie
Opname en afspeel mogelijkheid
Ingebouwde USB mp3 speler
3.5mm jack microfoon/lijningang aansluiting
3.5mm jack uitgang voor hoofdtelefoon of geluidsinstallatie
Aansluitspanning: 230Vac/50Hz (adapter meegeleverd)
Werkt ook op 6 AA batterijen (niet meegeleverd)
Afmetingen en gewicht
Afmetingen: 930x 304 x 93mm
Gewicht: 4kg

door: MaxiAxi.com

Reageer op MAX KB2 Keyboard 61 toetsen met USB, koptelefoon aansluiting en opnamefunctie