Dagaanbieding: HD CD bewakingscamera

Deze dagaanbiedingen is t/m maandag 15 april 2019 geldig

Dagaanbieding - HD-CD-bewakingscamera dagelijkse koopjes
HD CD bewakingscamera
Beveiliging is een must heden ten dage. Maar dat kan je dag en nacht overlaten aan deze handige wifi camera uit onze groothandel. Deze IP camera is uitstekend toegerust voor het werk: het beschikt over nightvision met infrarood, sensoren voor bewegingsdetectie en een microfoon. Het nachtzicht bedraagt maar liefst ca. 10 meter. Met dit handige systeem kan jij op afstand in de gaten houden of alles veilig is in de buurt van de locatie die je wilt monitoren. De IP camera stelt je ook in staat om beelden op te nemen om later te bekijken. Met het handige zoeksysteem is het erg eenvoudig om de juiste fragmenten terug te vinden
Wifi camera bestellen
Deze wifi camera kan je niet alleen uitstekend gebruiken ter preventie. Het model is ook geschikt om een oogje op jouw kleine baby te houden, wanneer jij bijvoorbeeld het eten kookt. Je ziet zo precies of het kindje nog slaapt en je kan hem of haar met behulp van de microfoon geruststellen wanneer dat nodig is. Doordat de IP camera draadloos is, kan je deze overal plaatsen. Het model kan opgeladen worden met behulp van een USB-kabel.
Specificaties van de wifi camera
De IP camera is dus voor allerlei doeleinden te gebruiken. Heb jij nieuwe beveiligingscamera's nodig voor zakelijke panden? Wil je deze handige wifi camera gebruiken om een oog op jouw slapende kindje te houden wanneer jij even elders in huis bezig bent? We hebben de specificaties van de IP camera uit onze groothandel vast voor je verzameld:
Videocompressie: H.264
Resolutie afbeelding: 720 x 576
Voeding: micro USB-kabel
Nachtzicht tot 10 m
Werkt bij een temperatuur van -10 °C tot 50 °C
Ondersteuning voor: iOS 6.0 en hoger, Android 4.0 en hoger

door: 24dealstore.nl

Reageer op HD CD bewakingscamera