Dagaanbieding: Grijze ronde meubelpoot 12 cm (M8)

Deze dagaanbiedingen is t/m zaterdag 17 oktober 2020 geldig

Dagaanbieding - Grijze-ronde-meubelpoot-12-cm-(M8) dagelijkse koopjes
De grijze ronde meubelpoot 12 cm (m8) is een ronde stalen meubelpoot die vaak gebruikt wordt onder een bank, fauteuil, kast, dressoir, bed/boxspring of tv meubel. Je kunt daarmee jouw huidige meubel verhogen of verlagen voor een andere (zit)hoogte of een andere uitstraling geven waardoor die beter in jouw interieur past. Je kunt hem uiteraard ook voor diverse andere doe-het-zelf projecten gebruiken. De afwerking/kleur van de poot is grijs. De vorm van dit product is rond.
De meubelpoot meet H 12 x B 7,6 x D 7,6 cm
Gemaakt van staal
De vorm is rond
Makkelijke bevestiging d.m.v. m8 draadeind
De prijs is per stuk
Maten en gewicht
De hoogte van deze grijze metalen poot is 12 cm (120 mm) en de diameter is 7,6 cm (76 mm). De meubelpoot kan 100 kg per poot dragen en bij 4 stuks kunnen ze samen 400 kg dragen. De poot is niet in hoogte verstelbaar.
Montage
Deze meubelpoot heeft een M8 draadeind voor een zeer eenvoudige bevestiging onder jouw meubels. Indien je twijfelt of jouw huidige meubel een M8 draadeind of een M10 draadeind heeft dan kunt je het beste de poten van jouw meubel afdraaien. Dan kunt je de dikte van het draadeind opmeten om te zien of je een M8 of M10 draadeind nodig heeft. Indien de dikte 10 mm is dan heeft je een M10 draadeind en indien de dikte 8 mm is dan heeft je een M8 draadeind.

door: Meubelpootjes.nl

Reageer op Grijze ronde meubelpoot 12 cm (M8)