Dagaanbieding: Google Virtual Reality Box 2.0

Deze dagaanbiedingen is t/m maandag 20 mei 2019 geldig

Dagaanbieding - Google-Virtual-Reality-Box-2.0 dagelijkse koopjes
Deze nieuwe generatie Google Virtual Reality Box is de hype van dit moment! Wat is het? Als je er zo naar zou kijken dan vraag je jezelf dat inderdaad af. Maar dit is "The next big thing!" Virtual Reality voor een spotprijs!

Beleef nu de 3D ervaring thuis op de bank. Kijk om je heen in de spelletjes of bekijk een film alsof je je in de bioscoop bevindt. In virtual reality is alles mogelijk! De VR-Box is ontworpen om het beste uit je smartphone te halen.

De gloednieuwe VR Box 2.0 is de laatste versie van het merk VR Box. Deze is voorzien van meer handige features voor een speciale ervaring!

Download één van de honderden VR Apps of games voor Anrdoid of IOS, schuif je smartphone met behulp van de handige schuiflade in de VR-Box 2.0 en beleef gelijk de 3D! Geniet van 3D video's en games met deze virtual reality headset die vrijwel alle nieuwe Android en IOS smartphones ondersteunt. De VR-Box is geschikt voor de smartphones van 4.7 inch tot maximaal 6 inch.

Bovendien is de VR-Box 2.0 zeer comfortabel door zijn hoogwaardig kunststof en dikke schuimrand en prettige hoofdband. De VR-Box is voorzien van ventilatiegaten voor warmtevermindering. Ook brildragers kunnen dit apparaat moeiteloos gebruiken. Je hoeft je bril er niet voor af te zetten. De bril heeft ook een extreme zichtbreedte!

Verder is de VR-Box 2.0 voorzien van een opening om een hoofdtelefoon in uw smartphone te kunnen pluggen. Je kan ook het paneel wegschuiven om je camera tevoorschijn te halen.

De bril kan ingesteld worden naar eigen wens. Aan de bovenkant van de VR Bril zitten handige schuifknoppen waarmee de lenzen, zowel in de breedte, als in de diepte, eenvoudig verstelbaar zijn. Zo zijn de lenzen gemakkelijk scherp te stellen en aan te passen aan de combinatie van jouw gezicht en jouw smartphone.

De VR-bril is gemaakt van lichtgewicht kunststof en bevat 42 mm lenzen van goede kwaliteit zodat u altijd optimaal kunt genieten van helder en scherp beeld. De VR-Box is de bril voor een betaalbare prijs.

Voor productspecificaties, zie Extra Informatie.

Bekijk de video hieronder van de Google Virtual Reality Box 2.0

door: Uitbieden.nl

Reageer op Google Virtual Reality Box 2.0