Dagaanbieding: Gillette Fusion5 ProGlide 8 Mesjes

Deze dagaanbiedingen is t/m zaterdag 08 augustus 2020 geldig

Dagaanbieding - Gillette-Fusion5-ProGlide-8-Mesjes dagelijkse koopjes
Nieuw: Fusion Proglide = Fusion5 Proglide geworden!
De verbeterde Gillette Fusion5 ProGlide Scheermesjes 8 stuks.
De Gillette Fusion5 ProGlide mesjes bevatten 15% dunnere mesjes dan de Fusion en de Fusion Power en zijn bovendien ook nog eens dichter bij elkaar geplaatst voor een nog beter scheerresultaat. De Gillette Fusion5 ProGlide scheermesjes zijn daarnaast ook voorzien van een geavanceerde lagere weerstandscoating, dat glijd heerlijk over de huid.
Het is een volledig herontwerp om de comfortabelste scheerbeurt van Gillette tot nu toe tot stand te brengen. Het heeft ook een vernieuwde Precisie Trimmer op de rug. De verbeterde mes stabilisator zorgt voor het behoud van een precieze scheermes afstand voor optimaal comfort,. Met meer smeermiddel en een vleugje minerale olie, is de verbeterde Lubrastrip nu ook breder. Na één keer de Fusion5 Proglide mesjes proberen, voelt scheren niet meer als scheren, maar als het glijden over de huid.
Alle Fusion5 mesjes passen op alle Fusion houders, dus al heeft u een normaal Fusion systeem dan kunt u deze nieuwere Fusion5 ProGlide mesjes zonder problemen op uw oudere houder uit proberen.

door: Shavesavings.com

Reageer op Gillette Fusion5 ProGlide 8 Mesjes