Dagaanbieding: Gigaset smartphone GS270 Plus grijs

Deze dagaanbiedingen is t/m dinsdag 12 maart 2019 geldig

Dagaanbieding - Gigaset-smartphone-GS270-Plus-grijs dagelijkse koopjes
Verwacht meer van prestaties, comfort en een elegante ontwerp met de Gigaset GS270+ smartphone. Schoonheid van buiten, krachtig van binnen.
Voordelen:
* Twee dagen gebruik of een aantal weken stand-by zonder op te laden
* Full HD IPS display achter verhard glas
* Hoge resolutie cameraenapos;s met eindeloze mogelijkheden
* Dual Sim
* Vingerafdruksensor
* 3 GB werkgeheugen
* 32 GB opslag (via microSD met max. 128 GB uit te breiden)
Wat maakt de Gigaset GS270+ uniek?
Twee dagen gebruik of een aantal weken op stand-by-stand-zonder op te laden- de sterke 5.000mAh lithium-polymeer batterij kan dit zonder enig probleem. De batterij kunt u ook gebruiken als powerbank om andere apparaten op te laden. Met de snel-oplaad functie laadt u het toestel snel weer op.
Prestatie ontmoet ontwerp
De Gigaset GS270+ is voorzien van een Octa-Core 1.5GHz processor en 3GB RAM. De 13-megapixel camera met autofocus vangt elke afbeelding messcherp. De 5MP selfiecamera maakt staat u er zelf ook perfect op. Het 2.5D, kraswerende rounded glass scherm heeft de hoogste standaarden: 5.2” Full HD IPS, wat zorgt voor messcherpe beelden.
Hoge resolutie cameraenapos;s
Of het nu een selfie, panorama, slow motion video of foto montage is, met de 13 MP autofocus hoofdcamera en de 5 MP voorcamera is dat geen probleem. Met de picture-in-picture functie kunt u twee fotoenapos;s in één nemen, leuk om bijvoorbeeld de vakantiefotoenapos;s te sturen met een selfie naar vrienden en familie.
Dual Sim: eerste keuze met twee ingangen: Dual-Sim en Micro-SD
De Gigaset GS270+ heeft twee ingangen voor verschillende kaarten. Zo kunt u twee verschillende SIM-kaarten tegelijkertijd laten functioneren. Bijvoorbeeld om werk en privé te scheiden, of op vakantie uw eigen nummer en een lokale prepaid SIM-kaart. Ook kunt u een microSD-kaart invoegen om de opslagruimte uit te breiden (met maximaal 128 GB (niet inbegrepen)
Gemak van vingerafdruk
De Gigaset GS270+ heeft een multifunctionele vingerafdruksensor wat het gemakkelijker maakt de smartphone te ontgrendelen maar ook om sommige apps te openen, te browsen, het alarm aanzetten of foto's te maken.
Android 8.1 Oreo
De Gigaset GS270+ is direct te updaten Android 8.1 Oreo voor betere prestaties, bedieningsgemak en een laag energieverbruik voor langer batterijgebruik.

door: Expert.nl

Reageer op Gigaset smartphone GS270 Plus grijs