Dagaanbieding: Fenton MDJ140 Partystation 200W op accu met Bluetooth en microfoon

Deze dagaanbiedingen is t/m dinsdag 19 maart 2019 geldig

Dagaanbieding - Fenton-MDJ140-Partystation-200W-op-accu-met-Bluetooth-en-microfoon dagelijkse koopjes
Fenton MDJ140 Partystation - Jouw favoriete muziek waar je maar wilt!
Met de Fenton MDJ140 Partystation geniet je van jouw favoriete muziek waar je maar wilt. Dit krachtige 200W systeem werkt op een ingebouwde accu dus je kunt hem echt overal gebruiken. De MDJ140 is voorzien van Bluetooth, een ingebouwde USB / SD mp3 speler en een AUX ingang. Het systeem wordt verder geleverd inclusief een handige afstandsbediening en een microfoon zodat je hem ook voor zang / karaoke kunt gebruiken. Door het uitklapbare handvat neem je hem eenvoudig mee naar het strand, de tuin, etc.
Volledige vrijheid
De Fenton MDJ140 biedt door zijn ingebouwde accu volledige vrijheid. Met een opgeladen accu kan je, afhankelijk van het ingestelde volume, al snel zo'n 3 - 4 uur van muziek genieten. Extra vrijheid wordt verkregen door de ingebouwde Bluetooth module die een draadloze verbinding met bijvoorbeeld een telefoon of tablet mogelijk maakt. Zo kan je zonder kabels toch in hoge kwaliteit van muziek genieten. Een andere mogelijkheid, ook zonder kabels, is de interne USB / SD mp3 speler. Steek een USB stick of SD kaart met mp3 muziek in het betreffende slot en de interne mp3 speler speelt de muziek rechtstreeks vanaf de USB stick of SD kaart af. Met de meegeleverde afstandsbediening blijf je volledig draadloos genieten van jouw favoriete muziek en bedien je hem gewoon vanuit je luie stoel. 
Extra opties
Naast alle draadloze functionaliteiten biedt de MDJ140 natuurlijk nog wel meer. Zo is hij voorzien van een AUX ingang waarop tal van externe audiobronnen aangesloten kunnen worden. Op die manier is de MDJ140 volledig multifunctioneel te gebruiken.
Zang en karaoke
Zing je graag? Of houd je er van om met familie of vrienden gezellig wat te zingen? Dan is de Fenton MDJ140 ook precies wat je zoekt. De MDJ140 wordt namelijk geleverd inclusief een bedrade microfoon zodat je er ook direct mee aan de slag kunt qua zang of karaoke. Om een karaokeavond of jouw zangoptreden wat extra sfeer te geven is de MDJ140 voorzien van LED verlichting die op muziek reageert. Deze verlichting is naar wens aan of uit te zetten.
Kenmerken
Mobiele speaker met krachtige 200W versterker
Ingebouwde accu voor 3 - 4 uur speeltijd
Bluetooth (2.1) voor draadloze audiostreaming
USB/SD mp3 speler
AUX ingang (3.5mm jack) voor aansluiten van externe audiobron
Inclusief draadgebonden microfoon
Microfoon ingang (6.3mm Jack)
Echo effect voor microfoon
Bass en Treble regelaar
Meerkleurige geluidsgestuurde LED verlichting (aan en uit te schakelen)
Afstandsbediening meegeleverd
Specificaties
Vermogen: 200W max.
Frequentiebereik: 60Hz - 18kHz
Signaal ruisverhouding: >75dB
Speakers: 2x 5,25"
Aansluitspanning: 230Vac/50Hz
Afmetingen en gewicht
Afmetingen: 260 x 520 x 215mm
Gewicht: 4.5kg

door: MaxiAxi.com

Reageer op Fenton MDJ140 Partystation 200W op accu met Bluetooth en microfoon