Dagaanbieding: Fenton FT8LED karaoke speaker 300W 8" met LED lichteffecten

Deze dagaanbiedingen is t/m vrijdag 12 juli 2019 geldig

Dagaanbieding - Fenton-FT8LED-karaoke-speaker-300W-8-met-LED-lichteffecten dagelijkse koopjes
Volledig mobiel met de Fenton FT8LED mobiele speaker
De Fenton FT8LED is een 300W mobiele speaker die door zijn ingebouwde accu overal gebruikt kan worden. Neem hem mee naar de camping, het zwembad of gewoon in de tuin op een warme zomerdag. Door de Bluetooth technologie kan muziek draadloos naar de speaker gestreamd worden. Voor zang of spraak wordt een microfoon meegeleverd zodat de speaker ook perfect gebruikt kan worden voor karaoke of toespraken. De LED verlichting bij de woofer zorgt voor een feestelijke lichtshow. 
Connectiviteit
Zoals vermeld is de FT8LED voorzien van Bluetooth. Door deze technologie kan muziek draadloos vanaf een telefoon of tablet naar de speaker gestreamed worden. Zodra de verbinding tot stand is gebracht kan het gekoppelde device gebruikt worden om muziek af te spelen. Spotify, YouTube of wat dan ook, alles wat op het gekoppelde device wordt afgespeeld wordt (draadloos) weergegeven door de speaker. Een andere optie om van je favoriete muziek te kunnen genieten is de interne mp3 speler. Plug simpelweg een USB stick of micro SD kaart met mp3 muziek in de speler en de interne mp3 speler speelt de muziek rechtstreeks vanaf de USB stick of micro SD kaart af.  Met de meegeleverde afstandsbediening kan de mp3 speler bediend worden voor optimaal gebruiksgemak. Voor het aansluiten van een DJ controller, computer, mixer, cd speler, etc. is een 3,5mm jack AUX aansluiting aanwezig. Met behulp van een kabel kunnen vrijwel alle overige audiobronnen op de speaker aangesloten worden. Bij alle genoemde opties kan de meegeleverde microfoon gebruikt worden om mee te zingen waarbij een ingebouwd echo effect zorgt voor een verbeterde klank. Dit maakt de speaker perfect voor al het aanstormende zangtalent!
Gekleurde LED's
Voor extra sfeer tijdens een feestje op huisoptreden is de speaker voorzien van LED's bij de woofer. Deze gekleurde LED's zijn voorzien van een ingebouwd programma zodat ze continue in verschillende looplichteffecten werken. Hierdoor ontstaat een leuke en afwisselende lichtshow die elk feestje of optreden tot een gegarandeerd succes maakt. 
Behuizing
Het compacte formaat en de kunststof behuizing zorgen ervoor dat de FT8LED een relatief laag gewicht heeft. De in de behuizing meegegoten handvaten zorgen er samen met het lage gewicht voor dat de speaker eenvoudig te tillen is en dus makkelijk overal mee naartoe genomen kan worden. Met een volle accu en goede muziek ben je met de FT8LED helemaal vrij om te gaan waar je maar wilt.
Kenmerken
8" 300W mobiele speaker met ingebouwde accu
UFO LED lichteffecten bij de woofer (aan / uit schakelbaar)
Bedrade handmicrofoon meegeleverd
Echo-effect voor microfoon
Ingebouwde USB, micro SD mp3 mediaspeler
Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming
3.5mm jack AUX ingang
Afstandsbediening meegeleverd
Werking op netstroom en ingebouwde accu
Tophat (35mm) voor plaatsing op statief
Specificaties
Vermogen: 300W
Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz
Woofer: 8"
Accu: 2.2 Ah lithium accu
Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz
Afmetingen en gewicht
Afmetingen: 255 x 205 x 395mm
Gewicht: 3.2kg

door: MaxiAxi.com

Reageer op Fenton FT8LED karaoke speaker 300W 8" met LED lichteffecten