Dagaanbieding: Fenton FT12JB karaoke speaker 700W 12" met LED lichteffecten

Deze dagaanbiedingen is t/m vrijdag 05 juli 2019 geldig

Dagaanbieding - Fenton-FT12JB-karaoke-speaker-700W-12-met-LED-lichteffecten dagelijkse koopjes
Fenton FT12JB - Dé feestspeaker die je echt overal mee naartoe kan nemen
Het maakt niet uit waar je hem wilt gebruiken, met de Fenton FT12JB kan je werkelijk overal aan de slag. De speaker is voorzien van een ingebouwde accu dus een stopcontact is niet nodig. Om bij een feestje de feestvreugde direct te verhogen is hij voorzien van een LED Jellyball en gekleurde LED's bij de woofer. Deze beide lichteffecten zorgen direct voor de juiste sfeer. Omdat er bij een feestje natuurlijk ook gezongen mag worden is de speaker voorzien van een draadloze microfoon waarbij het ingebouwde echo effect ervoor zorgt dat jouw zangtalent nét even dat extra professionele randje krijgt. De gitaaringang maakt het aansluiten van een instrument mogelijk zodat zang met instrumentale begeleiding allemaal tot de mogelijkheden behoort.
Bluetooth
Omdat de FT12JB geheel draadloos te gebruiken is moet natuurlijk ook de weer te geven muziek draadloos aangeboden kunnen worden voor optimaal draadloos plezier. Bi de Fenton FT12JB is dat mogelijk door onder andere Bluetooth. Maak simpelweg een verbinding met een Bluetooth device zoals een telefoon of tablet en luister de op het gekoppelde apparaat afgespeelde muziek draadloos via de speaker. Een andere optie is de interne MP3 speler die MP3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart kan afspelen. Voor alle overige audiobronnen is de AUX ingang op de achterzijde een uitkomst. Hierop kan vanalles aangesloten worden zoals een mixer, DJ controller, CD speler, etc.
Versterker
De versterker in de FT12JB heeft een vermogen van 700W waardoor de speaker voldoende power heeft om lekker te kunnen knallen. De 12" woofer zorgt voor een goede geluidsdruk waardoor de bassen lekker en strak worden weergegeven. Dit maakt de FT12JB geschikt voorgebruik thuis in de woonkomer of in de kleinere ruimtes zoals een garage of schuur. Naast een ingebouwde ontvanger voor de meegeleverde draadloze microfoon is de versterker voorzien van een extra microfooningang. Deze microfooningang kan ook van het echo effect voorzien worden maar heeft als extra optie de 'Mic Prio' functie. Deze functie zorgt ervoor dat de muziek automatisch in volume daalt zodra er in de microfoon gesproken wordt. Zodra er niet meer gesproken wordt zal het volume ook automatisch weer terug gaan naar het ingestelde niveau. (Let op! De 'Mic Prio' functie werkt niet met de meegeleverde draadloze microfoon).
Lichteffecten
De FT12JB is voorzien van twee LED lichteffecten. Het Jelly Ball effect bovenop geeft meerdere bewegende lichtstralen in verschillende kleuren. De halfronde lens zorgt voor een ruimtevullend effect. De LED's bij de woofer zorgen voor een kleurrijk spectakel met afwisselende looplichteffecten. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om een rookmachine te gebruiken. Met een beetje nevel / rook in de ruimte worden de lichtstralen zichtbaar voor een waar 3D effect waarbij het lijkt alsof je de lichtstralen zo uit de lucht kunt pakken.
Headset
De FT12JB wordt geleverd inclusief een draadloze handmicrofoon. Heb je liever een headset zodat je je handen vrij kunt houden? Dat kan! In plaats van de microfoon kan de Vonyx VPS10BP headset gebruikt worden in combinatie met deze speaker. Houd er wel rekening mee dat de meegeleverde handmicrofoon en de headset niet tegelijkertijd gebruikt kunnen worden.
Geef jij binnenkort een feestje of wil je je zangtalent maximaal gaan benutten? Dan is de Fenton FT12JB precies wat je zoekt!
Kenmerken
12" 700W mobiele speaker met ingebouwde accu
Jellyball lichteffect bovenop
Multicolour LED verlichting bij de woofer
Draadloze UHF handmicrofoon meegeleverd
Echo-effect voor draadloze microfoon
Ingebouwde USB, SD/MMC MP3 mediaspeler
35mm tophat voor plaatsing op statief
Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming
RCA AUX ingang
Microfooningang met echo effect en priority mogelijkheid
Makkelijk te vervoeren met 2 wielen en een handige handgreep
Afstandsbediening meegeleverd
Specificaties
Vermogen: 700W
Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz
Woofer: 12"
Microfoonfrequentie: 863.200MHz
Accu: 2.2 Ah Lithium
Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz
Afmetingen en gewicht
Afmetingen: 275 x 345 x 565mm
Gewicht: 6.8kg

door: MaxiAxi.com

Reageer op Fenton FT12JB karaoke speaker 700W 12" met LED lichteffecten