Dagaanbieding: Emoji Rugzak met Etui

Deze dagaanbiedingen is t/m zondag 17 november 2019 geldig

Dagaanbieding - Emoji-Rugzak-met-Etui dagelijkse koopjes

Een tas neem je elke dag met je mee. Is het dan niet leuk als je ook een tas over je schouder heen gooit, waar je ook nog eens mee opvalt? Met een Aztec rugzak van Zumprema weet je zeker dat je opvalt tussen alle Eastpak-dragers.

Verrekte handige rugtas met print
De tas heeft een dubbele rits. Zo kun je je uitpuilende boekentas vanaf twee kanten openen. Een stuk gemakkelijker! Met het voorvakje en het ingebouwde scheidingsvak heb je daarnaast alle ruimte om je spullen netjes te ordenen. Stop je laptop dus in het aparte vak, knikker je pennen, potloden en telefoon in het voorvak en jij bent overal klaar voor!

Zumprema heeft aan alles gedacht. Naast de vakken en de dubbele rits, kun je de hengsels verstellen en zijn er lipjes aangebracht, zodat je niet niet de rits hoeft te graaien.

Water- en vuilafstotend polyester
Genoeg ruimte
Handige vakjes!

Val op met een Zumprema-tas!
Zumprema is een nieuw merk op de Nederlandse markt. De tassen van Zumprema zijn vergelijkbaar met die van de bekende merken. Natuurlijk zijn onze tassen functioneel en sterk, maar het grote verschil zit uiteindelijk in de prijs! Betaal dus minder en krijgt hetzelfde.

Hetzelfde? Met een rugtas van Zumprema krijg je méér! De prints worden namelijk volledig zelf ontworpen. Daarom zal jouw tas uniek zijn en zal je niet zo snel iemand tegenkomen met dezelfde tas. Dat wil zeggen: zolang jij niemand verteld waar jij jouw rugzak gehaald hebt!

door: Whisk.nl

Reageer op Emoji Rugzak met Etui