Dagaanbieding: Douchecabine 80x80 - Azura Glazen Douchecabine - Draaideur 8mm Helder/Mat Glas Vierkant

Deze dagaanbiedingen is t/m donderdag 27 juni 2019 geldig

Dagaanbieding - Douchecabine-80x80-Azura-Glazen-Douchecabine-Draaideur-8mm-HelderMat-Glas-Vierkant dagelijkse koopjes
De Azura 80x80 cm met half mat glas is een prachtige compacte douchecabine gemaakt van extra stevig veiligheidsglas. Door de compacte afmeting past de Azura ook in kleinere badkamers. De douchecabine bestaat uit een douchewand en een douchedeur, die u zowel links als rechts kunt plaatsen. Zo bent u flexibel met de beschikbare ruimte. Tevens zorgt de strook matglas voor extra privacy tijdens het douchen.
Stijlvolle chromen profielen
De Azura 80x80 met half matglas is voorzien van stijlvolle glanzende muurprofielen. De douchecabine is voorzien van een draaideur, die naar buiten open draait. Deze deur is weer voorzien van een handig liftsysteem. Bij een draaiende beweging wordt de deur een klein stukje omhoog getild, zodat het rubber niet over de grond sleept. Hierdoor wordt de levensduur van de douchedeur aanzienlijk verlengd.
Douchecabine met verstelbaar muurprofiel
Het kan wel eens zijn dat de muur niet helemaal loodrecht loopt, waardoor het lastig is om een douchecabine mooi recht te plaatsen. Om enige oneffenheid in de muur op te vangen is het muurprofiel met maximaal 2 cm verstelbaar. Zo weet u zeker dat de douchecabine mooi recht staat. Ook komt de Azura 80x80 cm van half matglas met een stabilisatiestang voor extra stevigheid.
Pluspunten
Voorzien van een strook matglas voor extra privacy
80x80 cm: ook geschikt voor kleine badkamers
Glas is voorzien van Nano coating
Zowel links als rechts te plaatsen
Te combineren met douchebak

door: Douche-concurrent.nl

Reageer op Douchecabine 80x80 - Azura Glazen Douchecabine - Draaideur 8mm Helder/Mat Glas Vierkant