Dagaanbieding: Camry CR 4406 Dripp Koffiezetapparaat 1,2 Liter

Deze dagaanbiedingen is t/m zondag 03 november 2019 geldig

Dagaanbieding - Camry-CR-4406-Dripp-Koffiezetapparaat-1,2-Liter dagelijkse koopjes
Camry CR 4406 Dripp Koffiezetapparaat 1,2 L
Een efficiënt druppelkoffiezetapparaat met een vermogen van 900 Watt. De glazen kan met een ergonomisch handvat maakt het mogelijk 1,2 liter koffie in één keer te zetten. Een warmhoudplaat zorgt ervoor dat de glazen kan stabiel blijft, zodat de smaak van koffie langer behouden blijft. Het druppelkoffiezetapparaat is ook uitgerust met een watertank met waterniveauvenster, waarmee u precies zoveel koffie kunt bereiden als u wilt. Om het koffiezetapparaat comfortabeler te laten werken, is het uitgerust met een antidruppelventiel. Voor meer veiligheid is het uitgerust met een bescherming tegen oververhitting. Een ander voordeel is het verwijderbare permanente filter dat uit het apparaat kan worden verwijderd en snel en gemakkelijk kan worden gereinigd. Druppelkoffiezetapparaat CR 4406 is gebruiksvriendelijk, functioneel en gemakkelijk schoon te houden. Dit koffiezetapparaat is ontworpen om papieren filters in de nr. 4 maat
Meer informatie:
Je kunt je geen dag voorstellen zonder een aromatische kop koffie? Heeft u cafeïne nodig om overdag effectief te functioneren? Heb je geen tijd om 's ochtends een latte te bereiden? We hebben een perfect product voor echte koffieliefhebbers! Espressomachine De Camry CR 4406 is een professioneel apparaat voor koffieliefhebbers.
Modern ontwerp
Naast het feit dat de machine eenvoudig te gebruiken is en geen specialistische kennis van koffiezetten vereist, ziet hij er ook prachtig uit op het aanrecht. Met de glazen kan waarin het koffiezetapparaat is uitgerust met een ergonomische handgreep, kunt u tegelijkertijd 1,2 liter koffie zetten. Met een vermogen van 900 W kun je gerust zeggen dat het een apparaat is met hoge prestaties en kwaliteit. Modern dynamisch ontwerp en gewaagde kleuren zorgen ervoor dat het koffiezetapparaat er goed uitziet in de keuken thuis, op het perceel of zelfs op kantoor.
Aromatische koffie
De kookplaat ondersteunt de temperatuur, waardoor de koffie langer smakelijk blijft en langer van de koffie kan genieten. Op het externe paneel bevinden zich knoppen met controlelampjes waarmee u de machine snel kunt inschakelen. Voor meer gemak is de druppelbeschermer in de koffiemachine geïnstalleerd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de bereiding in meerdere fasen van uw favoriete koffie! In een paar eenvoudige stappen bereid je een kan aromatische koffie.
Specificaites:
- Glazen kan met comfortabel handvat - Watertank met waterniveauvenster - Verwijderbaar permanent filter - Zwenkfilterhouder - Handig antidruppelventiel - Warmhoudplaat met anti-aanbaklaag - Beveiliging tegen oververhitting - Capaciteit: 1,2 L - Vermogen: 900 W
Handleiding meegeleverd 
Inhoud: Camry CR 4406 Dripp Koffiezetapparaat 1,2 L

door: Voordeeldrogisterij.nl

Reageer op Camry CR 4406 Dripp Koffiezetapparaat 1,2 Liter