Dagaanbieding: Automatische Strijkmachine / Droger - Overhemd

Deze dagaanbiedingen is t/m maandag 15 april 2019 geldig

Dagaanbieding - Automatische-Strijkmachine--Droger-Overhemd dagelijkse koopjes
Automatische Strijkmachine / Droger - Overhemd
Ook zo moe van niet drogende kleding en vouwen die je niet weggestreken krijgt? Dan is deze automatische droog- en strijkmachine perfect voor jou!
Met deze hulp in de huishouding kan je je fijne kleding veiliger droger dan met een gewone wasdroger. Voorkom het krimpen van kleding en krijg een vouwloos gestreken hemd of broek. Je kan met behulp van de timer instellen wanneer het apparaat aan moet gaan, maar bijvoorbeeld ook kiezen tussen warme of koude lucht om te drogen.
Geschikt voor thuisgebruik. Met deze droger en strijkmachine in één, worden de alledaagse klusjes een stuk gemakkelijker. Met 850W zal er lucht tussen 45 en 65 graden celcius door je kleding gaan, gedurende 1 tot 180 minuten. Alles kan je zelf instellen! Met de standaard meegeleverde accessoires kan je shirts of hemden drogen in de maten XS tot en met XXL. Met de optionele extra accessoires kan je ook schoenen en broeken drogen.
De machine werkt met behulp van opblaasbare vormen waar de kleding over heen getrokken kan worden. Zodra je het apparaat instelt, wordt de vorm volgeblazen met warme lucht en wordt je kleding vanzelf droog.
Tip: zowel voor het drogen van broeken als schoenen hebben we extra accessoires beschikbaar
Specificaties:
Voltage input: 220 - 240 Vac - 50/60 Hz
Power: 850W
Class: II
Afmetingen: 26 x 32 x 16 cm
Gewicht: 1.4 kg
Extra accessoires (niet inbegrepen) : Broekdroger Met dit extra hulpmiddel kan je ook je broeken perfect droog en gestreken in de kast leggen
Schoenendroger Natte schoenen na een regenbui? Maak je schoenen veilig droog met dit handige extra accessoire
Extra veiligheidsinstructies:
Maximale belasting 10kg Hang geen drijfnatte kleding op, maar zorg ervoor dat deze al strijkdroog is. Bij strijkdroog is het wasgoed nog een beetje vochtig zodat je het makkelijk strijkt. Laat het apparaat nooit langer dan 180 minuten aaneengesloten aan
Inhoud: Automatische Strijkmachine / Droger - Overhemd

door: Voordeeldrogisterij.nl

Reageer op Automatische Strijkmachine / Droger - Overhemd