Dagaanbieding: 8-daagse fly en drive langs de prachtige Italiaanse Amalfikust incl. vlucht en autohuur

Deze dagaanbiedingen is t/m dinsdag 14 januari 2020 geldig

Dagaanbieding - 8-daagse-fly-en-drive-langs-de-prachtige-Italiaanse-Amalfikust-incl.-vlucht-en-autohuur dagelijkse koopjes
**Dag 1: aankomst luchthaven Napels (ca. 4 km)**
Vandaag vlieg je naar de prachtige stad Napels. Op het vliegveld haal je direct je auto op en reis je naar Hotel Barbato***, het eerste hotel van deze week waar je 2 nachten verblijft.
**Dag 2: Napels**
Vandaag heb je nog alle tijd om het prachtige Napels te ontdekken.
**Dag 3: Sorrento (ca. 63 km)**
Op de derde dag reis je door naar Sorrento. Hier verblijf je twee nachten in Hotel Cosmomare***
**Dag 4: Sorrento**
Vandaag heb je alle tijd om Sorrento en omgeving te ontdekken. De plaats Sorrento is o.a. erg populair omdat het dicht bij enkele grote trekpleisters ligt. Een voorbeeld hiervan is Pompeï, één van de best bewaarde Romeinse provinciesteden. Tevens heb je vanaf Sorrento een prachtig uitzicht over de baai van Napoli en wordt de stad beschouwd als één van de mooiste steden in Italië.
**Dag 5: Sorrento - Salerno (ca. 60 km)**
Op dag 5 neem je afscheid van Sorrento en vertrek je naar Salerno. Salerno is een stad met een uitzonderlijk landschap en architecturale schoonheid die op je wacht en je uitnodigt om langs haar kleine straten te wandelen, de winkels en de oude huizen van Via Mercanti te bezoeken en natuurlijk een avondwandeling langs Lungomare Trieste te doen. Je overnacht hier twee nachten in Novotel Est Arechi****
**Dag 6: Salerno**
Dat Salerno een stad is met een hoop geschiedenis heb je vast gister al ontdekt! Daarom heb je vandaag nóg een dag de tijd om de stad verder te ontdekken. Bezoek één van de vele musea, parken, vele barretjes en restaurantjes of wandel langs de lange boulevard waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht.
**Dag 7: Salerno - Napels (ca. 45 km)**
Vanuit Salerno rijd je weer terug naar Napels. Je overnacht hier weer in Hotel Barbato***
**Dag 8: Luchthaven Napels (ca. 4 km)**
Op dag 8 lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Napels en vlieg je terug.

door: Cheap.nl

Reageer op 8-daagse fly en drive langs de prachtige Italiaanse Amalfikust incl. vlucht en autohuur