Dagaanbieding: 720p WiFi IP Camera met Night Vision en Two-Way Audio

Deze dagaanbiedingen is t/m vrijdag 09 november 2018 geldig

Dagaanbieding - 720p-WiFi-IP-Camera-met-Night-Vision-en-Two-Way-Audio dagelijkse koopjes
Wat is eigenlijk een IP-camera?
IP-camera’s zijn camera’s die gebruikmaken van het Internet Protocol. Vandaar de naam IP-camera. Andere namen die je vaak tegenkomt voor een IP-camera zijn: netwerkcamera, internet camera of IP-cam. De beelden worden verzonden over een normaal computernetwerk of met behulp van een draadloze wifi-verbinding.

Bijzonder aan een IP-camera is dat het met deze techniek mogelijk is, om beelden met een aanzienlijk hogere beeldkwaliteit te versturen. Op de plek waar je de camerabeelden bekijkt kun je, bij het live meekijken, genieten van een veel scherper beeld.

Toepassingen van een IP-camera
IP-camera’s worden al vaak gebruikt in het bedrijfsleven voor professionele videobewaking. Nu de prijs van de IP-camera’s ook voor de consument bereikbaar is, worden IP-camera’s ook in de prive-omgeving ingezet. Bijvoorbeeld als alternatief voor dure en ouderwetse alarmsystemen. Wellicht heb jij een winkel of bedrijf? En wil je een oogje in het zeil houden? Of wil je hem als ouder gebruiken als babyfoon met beeld en geluid? Het kan allemaal met deze voordelige IP-camera.

2 Modellen
Bij deze aanbieding kun je kiezen uit 2 modellen, namelijk de E6831 IP Camera en de Camnoopy IP Camera. Beide producten beschikken ongeveer over dezelfde specificaties.

Houd in de gaten wat jij belangrijk vindt
Met deze IP-camera's houd je jouw huis in de gaten, waar je ook bent! Zet ze neer in de ruimte die je in de gaten wil houden en installeer de gratis app op je android of iOS apparaat. Voor de E6831 IP camera moet je de app Netcam dowloaden en voor de Camnoopy IP camera de app Camnoopy. Vervolgens kun je in 720p live meekijken naar wat er gebeurt en krijg je een melding, zodra de camera een beweging detecteert.

Met dit handige systeem kun jij op afstand in de gaten houden of alles veilig is in de buurt van de locatie die je wilt monitoren. De IP camera stelt je ook in staat om beelden op te nemen, om deze later terug te kijken. Met het handige zoeksysteem is het eenvoudig om de juiste fragmenten terug te vinden.

Night Vision
Met behulp van de Night Vision functie, heb je nu ook in het donker een duidelijk beeld. Dankzij de 10 ingebouwde IR LED lampjes, kun je tot 10 meter ver kijken in het donker. Nu kun je dus ook in het donker een oogje in het zeilhouden.

Bewegingsdetectie
De IP camera's beschikken over bewegingsdetectie, dankzij de infraroodsensor. Zodra de camera een beweging detecteert, start de camera direct met opnemen en worden de beelden automatisch opgeslagen. Hierdoor kun je deze beelden achteraf terug kijken. Daarnaast kun je ook instellen dat je een melding ontvangt via de app en dat er een alarm af gaat, zodra de camera een beweging detecteert. Je kunt dan direct de app openen en live meekijken om te zien wat er gebeurd.

Two-Way Audio
Deze WiFi IP camera's kun je niet alleen uitstekend gebruiken ter preventie. Deze modellen zijn ook geschikt om een oogje in het zeil te houden bij je zoontje of dochtertje, wanneer jij bijvoorbeeld het eten aan het koken bent. Je ziet zo precies of het kindje nog slaapt en je kunt hem of haar met behulp van de ingebouwde speaker en microfoon geruststellen en communiceren, wanneer dat nodig is. Je kunt in andere woorden via je telefoon een geheel gesprek voeren met de persoon die zich aan de andere zijde van de camera bevindt.

Installatie
De IP Camera's zijn dankzij de bijgeleverde standaard gemakkelijk op te hangen aan je plafond of muur. Het is ook mogelijk om de camera op zijn voetstuk neer te zetten op een vlakke ondergrond. Dankzij de verschillende mogelijkheden met de installatie kun je ervoor zorgen dat je de omgeving zo volledig mogelijk inbeeld krijgt.

Geheugen
Je kunt zoals gezegd LIVE meekijken naar de opnames van de IP Camera's. Wil je de opnames opslaan, dan kan dat. Alle opnames van de IP Camera's worden opgeslagen op een Micro SD-kaart. De E6831 IP Camera ondersteund een Micro SD-kaart van maximaal 64 GB en de Camnoopy IP Camera ondersteund een Micro SD-kaart van maximaal 128 GB.

De IP Camera wordt geleverd zonder geheugen. Direct geheugen voor je IP Camera kopen? Je hebt nu een Micro SD-kaartje van 8 GB voor maar € 3,95 ipv € 14,95 of 16 GB voor maar € 8,45 ipv € 24,95. Deze kun je op de betaalpagina toevoegen aan je bestelling.

Productvoordelen
- Kijk live met de IP camera mee via de mobiele APP
- Met bewegingsdetectie
- Loop recording
- Er kunnen 4 gebruikers tegelijk worden aangesloten
- Ook geschikt als babycam
- Hou nu ook in het donker je dierbare bezitting in de gaten met Night Vision tot 10m
- Bekijk de opgenomen beelden in HD 720p
- Ontvang een melding, zodra de camera een beweging detecteerd
- Beschikt over Two-Way Audio
- Keuze uit 2 modellen

Voor Productspecificaties, zie Extra Informatie.

door: Uitbieden.nl

Reageer op 720p WiFi IP Camera met Night Vision en Two-Way Audio