Dagaanbieding: 4-Pack Solar Grondspots - Geen Bedrading, Geen Gedoe!

Deze dagaanbiedingen is t/m woensdag 16 september 2020 geldig

Dagaanbieding - 4-Pack-Solar-Grondspots-Geen-Bedrading,-Geen-Gedoe dagelijkse koopjes
Een prachtig verlichte tuin, dat wil toch iedereen? Maar helaas heeft niet iedereen het geld voor mooie grondspots én is niet iedereen even technisch om met bedrading en elektriciteit om te gaan. Gelukkig hebben wij weer een mooie deal voor jullie: 4 LED grondspots, verkrijgbaar met mega voordeel! En het mooie is dat ze werken op zonne-energie, volledig draadloos dus!
Energiezuinig: geen stroom nodig
De ingebouwde accu in de lampen laadt zich gedurende de dag op met zonlicht. Je plaatst de lamp eenvoudig in de grond, tegel, grind of langs het voetpad. Overdag laadt de lamp zich op en wanneer het donker wordt heb je mooie sfeer- en oriëntatieverlichting in je tuin. Het werkt al met een klein beetje zonlicht, daarom zijn ze dus ook geschikt voor in de winter en in de herfst. De oplaadtijd bedraagt zo'n 6 uur en dan werken de spots maar liefst 8 uur lang, oftewel, de hele nacht!
Van hoogwaardige, weerbestendige materialen gemaakt
Maar ook aan de buitenkant is zeker gedacht. De lamp is gemaakt van hoogwaardig RVS en kunststof, een prachtige combinatie voor een mooi design in je tuin, ook als de lamp niet eens schijnt. Weerbestendig bovendien!

door: Voordeelvanger.nl

Reageer op 4-Pack Solar Grondspots - Geen Bedrading, Geen Gedoe!