Dagaanbieding: Wandcloset - Hangend Toilet Beauti Flatline - Inbouwtoilet Rimfree WC Pot

Deze dagaanbiedingen is t/m dinsdag 14 januari 2020 geldig

Dagaanbieding - Wandcloset - Hangend Toilet Beauti Flatline - Inbouwtoilet Rimfree WC Pot dagelijkse koopjes
Hangend Toilet Beauti - DC2840 van het merk Diamond Line is gemaakt van hoogwaardig keramiek. Keramiek is een vorm van gebakken aardewerk met een glazuurlaag. Het is een zeer slijtvast materiaal en gaat een leven lang mee. Het is bij uitstek geschikt voor allerlei sanitairproducten. Het toilet heeft een diepte van 50 cm.
Hangend toilet Beauti: hygiënisch en praktisch
Het mooie model van Hangend Toilet Beauti - DC2840 past perfect in de moderne badkamer of toiletruimte. Het randloos toilet heeft geen rand en is helemaal glad aan de binnenkant. Doordat de oppervlakte glad is van de binnenkant, zijn er minder bacteriën in de wc. Omdat deze toiletpot aan de muur hangt, kunt u de grond eronder makkelijk schoonhouden. Daarnaast oogt de ruimte hierdoor ook een stukje groter dan bij een staande toiletpot.
SoftClose en Quickrelease voor het gemak
De hangende toiletpot Beauti is voorzien van een moderne Softclose zitting, dat ervoor zorgt dat de WC bril niet hard naar beneden kan vallen. Ook heeft de hangende toilet een Quickrelease functie. Met de SoftClose functie van Hangend Toilet Beauti - DC2840 hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een hard dichtslaande toiletbril. Daarnaast kunt u de toiletbril gemakkelijk installeren en weer verwijderen dankzij de Quickrelease functie. Daarnaast is het toilet ook voorzien van Nano Coating, waardoor het langer mooi en beschermd blijft.
Productvoordelen
Spoelrandloos toilet: extra hygiënisch
Softclose toiletbril en Quickrelease functie
Keramiek: slijtvast en duurzaam
Nano Coating: glazuur blijft langer mooi en beschermd
Subtiele en ronde vorm