Dagaanbieding: Vonyx WM522 draadloze microfoonset 2-kanaals VHF

Deze dagaanbiedingen is t/m vrijdag 11 januari 2019 geldig

Dagaanbieding - Vonyx WM522 draadloze microfoonset 2-kanaals VHF dagelijkse koopjes
Vonyx WM522 - Betaalbare draadloze microfoonset met 2 handheld microfoons
De Vonyx WM522 is een zeer betaalbare draadloze microfoonset met twee handheld draadloze microfoons. Het systeem werkt in de VHF band en biedt een goede geluidskwaliteit en een stabiele signaaloverdracht. De beide microfoons kunnen tegelijkertijd gebruikt worden zonder dat ze op elkaar storen. Deze set is perfect voor hobbymatig of thuis gebruik bij o.a. karaoke, beginnende DJ's, speeches, etc. 
Ontvanger
De ontvanger van de WM522 beschikt over een display met blauwe verlichting voor weergave van de gebruikte frequenties. Doordat de microfoons beide op een vaste frequentie werken hoeft er niets geprogrammeerd te worden waardoor deze set uiterst gebruiksvriendelijk is. Op de ontvanger kan het volume van beide microfoons apart worden ingeregeld zodat het signaal van beide gebruiks op elkaar afgestemt kan worden qua volume. Aan de achterzijde bevindt zich een 6,3mm jack aansluiting waarmee de ontvanger op de microfooningang van een geluidinstallatie of mixer aangesloten kan worden.
Microfoons
De set wordt geleverd inclusief twee handheld microfoons. Beide microfoons zijn voorzien van een mute functie. Met deze functie zal de microfoon geen signaal meer oppakken maar blijft de verbinding met de ontvanger wel actief. Met deze functie kunnen zaken die niet voor het publiek zijn gewoon besproken worden zonder dat iedereen het hoort. Om beide microfoons uit elkaar te houden zijn ze voorzien van een kleurkapje. 
De WM522 draadloze microfoonset is een betaalbare en eenvoudige oplossing voor het vervangen van de bedrade microfoon. De set is zeer eenvoudig in gebruik en kan in no-time de plaats van een bedrade microfoon innemen. Door de dubbele microfoon is het mogelijk om met z'n tweeën tegelijkertijd te zingen of te praten.
Kenmerken
VHF ontvanger en twee VHF handmicrofoons
Ontvanger met blauw display
Volumeregelaar per microfoon
Single mix ongebalanceerde 6.3mm uitgang
Geleverd in kunststof koffer
Specificaties
Frequentie: 200.175MHz en 201.400MHz
Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz
THD: 85dB
Batterij: 2x AA (Penlite) per microfoon
Aansluitspanning: 230Vac/50Hz
Afmetingen en gewicht
Afmetingen: 
Ontvanger: 160 x 210 x 40mm
Per microfoon: 260 x  ø51mm
Gewicht: 
Ontvanger: 900gr
Per microfoon: 200gr
De Vonyx WM522 kan en mag in heel Nederland vergunnings- en licentievrij gebruikt worden. Voor gebruik in België is bij dit systeem een vergunning of licentie verplicht, deze verplichting geldt echter niet voor UHF systemen.