Dagaanbieding: Spiegelkast Quatro 140x70x13cm Aluminium Geintegreerde LED Verlichting Sensor Lichtschakelaar Stopcontact Glazen Planken

Deze dagaanbiedingen is t/m donderdag 10 oktober 2019 geldig

Dagaanbieding - Spiegelkast Quatro 140x70x13cm Aluminium Geintegreerde LED Verlichting Sensor Lichtschakelaar Stopcontact Glazen Planken dagelijkse koopjes
De Spiegelkast Quatro 140x70 - DC2732 combineert een aantal fijne eigenschappen, heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van degelijke materialen. Dankzij de geïntegreerde verlichting is er altijd voldoende licht beschikbaar in de badkamer, precies op de plaats waar u daar graag gebruik van wilt maken.
Inclusief stopcontact
De Spiegelkast Quatro 140x70 - DC2732 is voorzien van een stopcontact, netjes weggewerkt aan de binnenzijde. Er is van buitenaf niets van te zien, terwijl u eenvoudig een scheerapparaat, een stijltang of andere apparaten kunt aansluiten. Op een vergelijkbare slimme manier is een sensor weggewerkt voor de verlichting, om die met een handbeweging in te schakelen.
Spiegelkast Quatro met glazen planken
In de Spiegelkast Quatro 140x70 - DC2732 is een verdeling gemaakt met glazen planken. Dankzij de 140 cm breedte is er meer dan voldoende ruimte beschikbaar om er alles zonder problemen in op te bergen. Het glas zorgt voor een ruimtelijk effect en past mooi bij de rest van het ontwerp van de kast.
Productvoordelen:
Met LED-verlichting
Met sensor lichtschakelaar
Inclusief stopcontact
Verdeling met glazen planken