Dagaanbieding: Spiegelkast Quatro 100x70x13cm Aluminium Geintegreerde LED Verlichting Sensor Lichtschakelaar Stopcontact Glazen Planken

Deze dagaanbiedingen is t/m zondag 08 maart 2020 geldig

Dagaanbieding - Spiegelkast Quatro 100x70x13cm Aluminium Geintegreerde LED Verlichting Sensor Lichtschakelaar Stopcontact Glazen Planken dagelijkse koopjes
De Spiegelkast Quatro 100x70 - DC2730 heeft een mooi compact ontwerp en biedt toch voldoende ruimte om er allerlei spullen in op te bergen. Het weggewerkte stopcontact aan de binnenzijde maakt het eenvoudig om een scheerapparaat of een stijltang aan te sluiten, net als andere apparaten.
Spiegelkast Quatro met LED-verlichting
De Spiegelkast Quatro 100x70 - DC2730 is voorzien van LED-verlichting, om daar op een duurzame en energiezuinige manier gebruik van te maken. De verlichting inschakelen of weer uit doen? Dat kan gewoon met een handgebaar, dankzij de sensor aan de onderzijde van de kast. Het is een stijlvolle en luxe oplossing, waardoor een traditionele schakelaar niet meer nodig is.
Verdeling met glazen planken
In de Spiegelkast Quatro 100x70 - DC2730 is een verdeling gemaakt met glazen planken. Die behouden het ruimtelijke effect van de kast en dragen bij aan de stijlvolle uitstraling van het geheel. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat u alle spullen in de badkamer eenvoudig netjes op kunt bergen.
Productvoordelen:
Met LED-verlichting
Met sensor lichtschakelaar
Inclusief stopcontact
Verdeling met glazen planken