Dagaanbieding: SEC24 Draadloos Beveiligingssysteem Met 7" Touchscreen

Deze dagaanbiedingen is t/m woensdag 29 november 2017 geldig

Dagaanbieding - SEC24 Draadloos Beveiligingssysteem Met 7
Type: Sec24 CWL401S
Camerasysteem met touchscreen
Houd je huis of kantoor in de gaten
Altijd op de hoogte wat er gebeurt
Kijk en luister live mee op touchscreen
Ook mogelijk via smartphone of tablet
Voorzien van bewegingsmelder
Neemt automatisch op bij beweging
Camera met kijkhoek van 90 graden
Voorzien van ingebouwde microfoon
Werkt in donker dankzij infrarood
Notificaties op smartphone of tablet
Waterbestendige behuizing (IP66)
Uit te breiden met 3 extra camera’s
De donkere dagen komen eraan en de dagen worden steeds korter. Dit geeft inbrekers de kans om ongezien je huis, tuin of kantoor in te sluipen. Maar niet alleen in het donker vinden deze mensen hun weg, overdag wordt er ook genoeg ingebroken. Op die momenten is het fijn dat je op afstand kunt meekijken in en rondom je huis of kantoor.
Kijk live mee
De camera heeft een kijkhoek van 90 graden welke ervoor zorgt dat je altijd kunt zien wat er gebeurt. Hij filmt in Full HD-kwaliteit (1080P). Deze beelden zijn te bekijken op het meegeleverde 7” touchscreen. Je kunt deze beelden live bekijken. Met de downloadbare app kun je ook op afstand meekijken via je smartphone of tablet. Je kunt de beelden bekijken per camera of via de overzichtelijke Quad view optie (tot vier camera’s tegelijk). Via een simpele kalender kun je gemakkelijk terugkijken wat er zich op een ander tijdstip heeft afgespeeld. 
Opnames bij beweging
De camera is voorzien van een bewegingsmelder. Hierdoor zal hij wanneer er beweging plaats vindt, deze beelden automatisch opnemen op een micro SD-kaart of externe harde schijf. Zowel de micro SD-kaart als de harde schijf worden niet standaard meegeleverd, maar je kunt hiervoor een willekeurige micro SD-kaart gebruiken (tot maximaal 128Gb) of standaard externe harde schijf (tot 2TB).
Ontvang notificaties
Het is mogelijk om direct een notificatie te ontvangen wanneer er beweging plaats vindt in het gezichtsveld van de camera. Deze berichtgeving is in te stellen voor meerdere apparaten en ook weer gemakkelijk uit te schakelen via de app.
Bestel gelijk extra camera’s mee
Je kunt dit systeem uitbreiden met 3 extra camera’s. Hierdoor kun je op 4 camera’s te gelijk meekijken of opnemen. Je hangt ze binnen of buiten, want ze beschikken over een waterdichte behuizing (IP66).