Dagaanbieding: Samsung T24E310EW

Deze dagaanbiedingen is t/m vrijdag 21 september 2018 geldig

Dagaanbieding - Samsung T24E310EW dagelijkse koopjes



Samsung T24E310: Kijk TV en werk door met deze TV-monitor!



De Samsung T24E310 is een TV monitor met een beeldscherm van 61 cm en een HD-resolutie. Deze TV monitor laat jou niet alleen op je PC werken, maar ook nog eens televisiekijken. Alles gaat zo gemakkelijk, dat jij heel eenvoudig switcht tussen deze twee bezigheden. De E310 is daarnaast ook nog eens voorzien van Picture-In-Picture voor twee beelden in één en ConnectShare waarmee je USB-bestanden kan afspelen.

Specificaties

TV monitor
1366 x 768 pixels
2x HDMI
1x USB







Multitasken
Met de Samsung T24E310EW switch jij heel gemakkelijk tussen de monitor weergave en het gebruik van je televisie met de meegeleverde afstandsbediening. Maar dat is nog niet alles, want dankzij Picture-in-Picture werk je én kijk je tv tegelijkertijd! Het enige wat je dan nog moet doen, is je focus erbij houden!










TV én monitor
Of je nu helemaal opgaat in je favoriete programma of iets ander wil doen, het kan allemaal met de Samsung T24E310. Multitasken gaat gewoon bijna vanzelf met deze TV monitor. Schakel gemakkelijk tussen PC-monitor en TV, of splits het scherm gewoon op in beide weergaven. Waarom twee apparaten als je meer kunt doen met één?





Sportsmode
Voor de sportliefhebbers beschikt de E310 ook nog over een sportsmode. Ideaal voor je favoriete sporten! Elk doelpunt, iedere slag - het is perfect te zien. Daarnaast kan je het beeld zelf splitsen in 9 delen en bijvoorbeeld inzoomen op het voetenwerk van je favoriete speler, of lastige spelmomenten nog eens goed onder de loep nemen! Nee, dit is nog niet alles. Het geluid is ook nog eens geoptimaliseerd zodat je de sfeer gewoon naar je woonkamer brengt!










Perfecte beeldweergave
Met een resolutie van 1366 x 768 pixels kijk jij naar haarscherpe websites en kijk je televisie in een HD beeldkwaliteit! Het is dan ook niet voor niets dat je met deze TV monitor een soepele en optimale beeldbeleving ervaart.