Dagaanbieding: Samsung soundbar HW-N400

Deze dagaanbiedingen is t/m maandag 16 november 2020 geldig

Dagaanbieding - Samsung soundbar HW-N400 dagelijkse koopjes
Merk: Samsung Subwoofer meegeleverd: Nee Geschikt voor muziek: Ja Verbinden: HDMI ARC, Optisch, bluetooth, Aux Surround: Nee Speciale kenmerken: Fraai design, Wide Range Tweeter, Samsung Audio Remote App Met de Samsung HW-N400 maak je van je tv-geluid een kamervullende beleving. De Samsung HW-N400 is eenvoudig via bluetooth of HDMI met je tv te verbinden en kan via bluetooth ook muziek afspelen die van je telefoon of tablet komt.
Voordelen van de Samsung HW-N400
* Ingebouwde subwoofer
* Draadloos te verbinden
* Te bedienen met de Samsung Remote App
* Fraai minimalistisch design
Samsung HW-N400: kamervullend en stijlvol
De Samsung HW-N400 is een slanke, stijlvolle en minimalistische soundbar waarmee je je tv-ervaring een flinke boost geeft. De Samsung HW-N400 heeft namelijk een 2-kanaals geluidssysteem met 4 speakers en een ingebouwde subwoofer. Hierdoor wordt het geluid van je tv verheven naar een kamervullende multimedia-ervaring.
Ook voor muziek
Samsung HW-N400De Samsung HW-N400 is niet alleen te gebruiken als geluidssysteem voor je tv, je kan hem ook los gebruiken als bluetoothspeaker. Verbind simpelweg je telefoon of tablet met de Samsung HW-N400 en geniet van je favoriete muziek, bijvoorbeeld via Spotify, in een mooi en indrukwekkend geluid.
Lees meer over Samsung ()