Dagaanbieding: Romet Rambler R7.3 27.5" 1.9

Deze dagaanbiedingen is t/m zondag 29 september 2019 geldig

Dagaanbieding - Romet Rambler R7.3 27.5
De Romet Rambler R7.3 27.5" 1.9 is een sportieve mountainbike uit 2019 met 27.5" wielen voor snelheid en stabiliteit. Ideaal voor een leuke fietstocht door de bossen.
Door de brede 27.5" banden en de SR Suntour voorvork met lock-out op het stuur is dit een uitstekende mountainbike voor zowel het rijden op de weg als het maken van een sportief ritje in het bos. Deze mountainbike heeft een Shimano Acera schakelsysteem met 24 versnellingen voor zorgeloos fietsplezier! Romet Rambler R7.3 27.5" 1.9 is voorzien van schijfremmen en zorgt voor optimaal remkwaliteit. Een ideale mountainbike voor sportieve fietstochten.
+ Aluminium frame
+ Voorvorkvering
+ 27.5 inch wielen
+ Shimano Acera schakelsysteem
In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets. Helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom gemakkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.