Dagaanbieding: Nightlife Dubbel Jersey Hoeslaken Voor Matras Of Topper - Vandaag...

Deze dagaanbiedingen is t/m dinsdag 27 november 2018 geldig

Dagaanbieding - Nightlife Dubbel Jersey Hoeslaken Voor Matras Of Topper - Vandaag... dagelijkse koopjes
Dit dubbel gebreide katoenen jersey hoeslaken is van hoogwaardige kwaliteit en vervaardigd van 100% katoen, wat zorgt voor een optimale vochtopname. Het katoen is dubbel gebreid met een speciale interlock machine. Hierdoor is het hoeslaken extra sterk en daarnaast, ademend, ventilerend en duurzaam. Het materiaal is van absolute topkwaliteit en ongeveer het beste wat je kunt hebben op het gebied van hoeslakens!
De dubbel gebreide jersey hoeslaken heeft een maximale hoekhoogte van 40 cm voor matrassen of een maximale hoekhoogte van 17 cm voor toppers. Daarnaast heeft het hoeslaken een grammage van 220 gram met een dichtheid van 30 dubbele garen. Hierdoor voelt het katoen heerlijk zacht en soepel aan! De dubbel gebreide jersey hoeslaken is te verkrijgen in de kleuren kleuren: wit, taupe, antraciet, lichtgrijs, gebroken wit en zwart. Ook is dit hoeslaken rondom voorzien van elastiek zodat deze zich strak om het matras trekt, samen met de dubbel jersey stof zorgt dit voor de perfect pasvorm!
Maten
De maten voor de hoeslakens zijn: 80/90/100x200/220, 140/160x200/220 en 180/200/x220/230 cm en beschikbaar voor matrassen of toppers. Met de juiste maat past het hoeslaken mede dankzij de rekbaarheid ieder matras perfect!