Dagaanbieding: LG SH2 Soundbar

Deze dagaanbiedingen is t/m dinsdag 18 december 2018 geldig

Dagaanbieding - LG SH2 Soundbar dagelijkse koopjes
LG SH2 Soundbar: Zwarte soundbar met subwoofer
De LG SH2 Soundbar is een soundbar vol met handige technologie en een prachtig strakke vormgeving. Dankzij Adaptive Sound Control wordt het geluid constant geanalyseerd en geoptimaliseerd op basis van de content. Veel stemmen is minder bass, veel muziek is meer bass. De gesprekken zijn kraakhelder en de muziek zit vol diepte! De LG SH2 Soundbar heeft ook een handige Bluetooth optie. Je verbindt de soundbar draadloos met jouw TV en met jouw smart apparatuur, altijd direct streamen! Met de LG SH2 Soundbar haal jij niet alleen een sterk staaltje techniek in huis, maar ook een prachtige toevoeging voor jouw opstelling!






Soundbar
Vermogen soundbar: 100 W
Vermogen subwoofer: 50 W
Geschikt voor 40"
Adaptive Sound Control (ASC)
Thuisbioscoop-modus


 


Spotify Connect, Google Cast
Bluetooth 4.0
Aansluitingen: audio-ingang, optisch
Afmetingen soundbar (B x H x D): 88 x 6,1 x 9 cm
Afmetingen subwoofer (B x H x D): 15,6 x 30 x 28,1 cm
Uitleg van Soundbar termen












 

Perfect geluid
Dankzij de LG SH2 Soundbar heb jij altijd het beste geluid ongeacht de content. Bij gesprekken worden de stemmen kristal helder afgespeeld en wordt de bass verlaagd. Terwijl bij veel muziek juist de bass verhoogd wordt voor extra diepte in de muziek.











Draadloos streamen
Verbind jouw smartphone, tablet of laptop via Bluetooth met de LG SH2 Soundbar en geniet direct van jouw muziek door de hele kamer. De verbinding hoeft maar één keer gemaakt te worden, daarna herkennen de apparaten elkaar altijd zodat jij, zodra je binnen bereik bent, jouw playlist kan afspelen.

 











 

Weg met de kabels!
Een bijkomend voordeel van de LG SH2 Soundbar is dat hij ook draadloos te verbinden is met jouw TV, mits deze ook over Bluetooth beschikt. Je hebt dan geen vervelende extra kabels bij de televisie lopen, maar een rommelvrije opstelling.











Praktische bediening
De LG SH2 Soundbar bedien je snel met de bijgeleverde afstandsbediening. Niet nog een extra afstandsbediening op tafel? Met de afstandsbediening van jouw televisie kun je deze soundbar ook bedienen!