Dagaanbieding: Lenovo tablet Tab M10 HD (2nd Gen) 2GB 32GB Wifi Grijs

Deze dagaanbiedingen is t/m woensdag 13 januari 2021 geldig

Dagaanbieding - Lenovo tablet Tab M10 HD (2nd Gen) 2GB 32GB Wifi Grijs dagelijkse koopjes
Al het moois van de onlinewereld binnen handbereik, een premium ontwerp en veilig en kindvriendelijk in gebruik, dat is de Lenovo Tab M10 (2nd Gen). Deze Lenovo-tablet heeft alles wat je zoekt in een tablet staat daarmee garant voor jaren plezier.
Voordelen van de Lenovo Tab M10 (2nd Gen)

* Vriendelijk voor je ogen
* 2 GB werkgeheugen - Ideaal voor dagelijks gebruik
* 5 MP selfiecamera - levensecht videobellen
* Premium ontwerp
Lenovo Tab M10 (2nd Gen): de juiste tablet voor nu
De Lenovo Tab M10 (2nd Gen) is de perfecte tablet voor nu. Door de krachtige hardware zoek je razendsnel informatie op het internet op, de fijne camera is ideaal voor lange videogesprekken met vrienden en familie en door het hoogwaardige ontwerp gaat de tablet jarenlang mee. Tel daarbij het oogvriendelijke scherm bij op en je hebt een tablet waar iedereen nog jarenlang van geniet.
Ook voor de kleintjes
Met de tweede generatie Lenovo Tab M10 kan iedereen genieten van al het moois dat de onlinewereld te bieden heeft. Ook jouw kids. Met deze tablet maak je namelijk makkelijk meerdere gebruikersaccounts, waarbij kinderen gebruik kunnen maken van Google Kids Space. Een speciale online-omgeving waarbij kinderen via zorgvuldig geselecteerde apps kunnen worden geïnspireerd en ze veilig hun interesses kunnen verkennen.