Dagaanbieding: Koelkast organizer: voorkom stress door een chaotische koelkast

Deze dagaanbiedingen is t/m donderdag 13 december 2018 geldig

Dagaanbieding - Koelkast organizer: voorkom stress door een chaotische koelkast dagelijkse koopjes
ACTIE! 2E KOELKAST ORGANIZER VOOR DE HELFT!

De ruimte in de koelkast of vriezer varieert dagelijks. Het komt weleens voor dat de koelkast overvol is, hierdoor wordt de koelkast erg rommelig. Dit veroorzaakt stress. De koelkast organizer is hier de oplossing voor!
 
Overzichtelijke koelkast - met de koelkast organizer heb je de ruimte in de koelkast volledig in de hand. De bakjes sorteren je artikelen op een ordelijke manier. Dit maakt je koelkast of vriezer overzichtelijk en zorgt voor meer gemak gedurende de activiteiten in de keuken.



De koelkast organizer helpt je om de ruimte optimaal te benutten. Door de simpele bevestiging aan de planken creëer je direct meer ruimte in de kast, en word je koelkast nog eens overzichtelijk ook. De koelkast organizer maakt het zelfs mogelijk om de ruimte onder de kast te gebruiken.
 
De koelkast organizer is gemakkelijk te verwijderen of te verplaatsen. Het schoonmaken van het bakje is om die reden ook nog eens een simpel klusje.
 
Het bakje is ideaal om kleine, losse artikelen op te bergen. Op die manier weet je precies waar alles ligt en heb je beter zicht op de voorraad.
 
Elders gebruik - heb je elders meer ruimte nodig? Of wil je andere producten opbergen? Dan kan dit bakje ook ergens anders gebruikt worden. Het kan in een andere kast gebruikt worden, of aan je bureau worden gehangen. Kleine spulletjes kunnen hierdoor gemakkelijk worden opgeborgen.
 

 
Kenmerken koelkast organizer:
- Overzichtelijke kastindeling
- Gemakkelijk te bevestigen
- Ook te gebruiken voor andere doeleinden
- Verkrijgbaar in wit, groen, blauw en roze
- 16cm diep, 15cm breed en 5cm hoog

Jouw voordeel:
Bespaar 60%van €14,95 voor €5,95 !