Dagaanbieding: E-bike Centaur N3

Deze dagaanbiedingen is t/m vrijdag 22 maart 2019 geldig

Dagaanbieding - E-bike Centaur N3 dagelijkse koopjes
De E-bike Centaur N3 is een comfortabele elektrische fiets, uitermate geschikt voor woon-/werkverkeer. Door de hoge actieradius is deze e-bike natuurlijk ook geschikt voor een langere fietstocht. De E-bike Centaur N3 heeft een verende voorvork en een aluminium frame, wat zorgt voor een laag gewicht en extra fietscomfort.
De E-bike Centaur N3 is voorzien van een krachtige 250W voorwielmotor en een 36V10 Ah accu. De fiets heeft drie versnellingen van Shimano Nexus. Het stuur en zadel zijn eenvoudig te verstellen waardoor u eenvoudig de fijnste fietshouding tot uw beschikking heeft. Daarnaast is de fiets voorzien van een verende voorvork en verende zadelpen. Ook aan het comfort is dus gedacht bij de E-bike Centaur N3. Verder beschikt deze fiets over een LCD display met vijf ondersteuningsstanden, die gemakkelijk in te stellen zijn vanaf het stuur. Ook is de verlichting via het display aan en uit te zetten.
PLUSPUNTEN
+ Gesloten kettingkast
+ Afneembare 36V/10Ah accu
+ Krachtige 250W voorwielmotor
+ Shimano Nexus naafversnelling
In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets. Helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom gemakkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.