Dagaanbieding: Dictators-Pakket (Boek + 3 Dvdenapos;s)

Deze dagaanbiedingen is t/m dinsdag 24 maart 2020 geldig

Dagaanbieding - Dictators-Pakket (Boek + 3 Dvdenapos;s) dagelijkse koopjes
Deze unieke bundel bevat het boek 'Tiran - Dictators aan de macht'
van Perry Pierik, en de dvd's Apocalypse - The Rise of Hitler, en Apocalypse - Stalin.
Tiran - Dictators aan de macht (boek) Auteur: Perry Pierik

Aantal pagina's: 261
Van Hitler tot Mao, van Cuba tot Korea. In dit boek staan de wereldleiders centraal die met ijzeren vuist over het eigen volk heersten: de dictators.
Naast de voor de hand liggende voorbeelden komen er ook een aantal minder bekende leiders voor het voetlicht. Wat ze gemeenschappelijk hebben, is dat zij een beslissende rol speelden in het leven en lijden van hun onderdanen. Van continent tot continent komen ze aan bod, van Nasser in Egypte, tot Gadaffi in Libië en Idi Amin in Oeganda.
Een huiveringwekkend boek over een duister verschijnsel. Wat dreef hen, hoe behielden zij hun macht en hoe kwamen zij ten val?
Apocalypse - The Rise of Hitler (2 dvd's)
In 1924 schrijft Adolf Hitler: “Een staat die raciale verontreiniging tegengaat, zal uiteindelijk de wereld overheersen.” Niemand vermoedt op dat moment dat Hitler zich zal ontpoppen tot de gevreesde Führer. Tijdens de Eerste Wereldoorlog bedenkt de als kunstenaar mislukte Hitler dat Duitsland weer een machtig rijk moet worden. Hij richt zich op de politiek, maar wordt aanvankelijk gezien als een onbeduidend figuur. Dat verandert in 1929. De diepe economische crisis waaronder het land gebukt gaat, drijft de kiezer in de armen van de volksmenner.
De nazi-dictatuur werpt vervolgens zijn afschuwelijke schaduw over Duitsland. De democratie raakt volledig uit zicht en er is niemand die de nazi's nog kan stoppen. Ondertussen bereidt Hitler het land voor op een verschrikkelijke, apocalyptische wereldoorlog.
Apocalypse - Stalin (dvd)
Jozef Stalin werd geboren als een schoenmakerszoon in Georgië en groeide uit tot ongekend machtige dictator van de Sovjet-Unie. Sommige Russen zien hem als de vader des vaderlands, anderen vooral als een van de grootste moordenaars ooit. In deze driedelige documentaire zie je het complete verhaal van enapos;de man van staalenapos;, vanaf zijn vroege en straatarme jeugd tot aan zijn absolute machtsrol en de alles vernietigende oorlog tegen nazi-Duitsland.
Je ziet welke ongelofelijke ontberingen het Russische volk moest doorstaan door toedoen van Stalin en hoe miljoenen mensen onder zijn bewind gevangen werden gezet of bruut werden vermoord. Deze unieke, authentieke beelden zijn nauwkeurig gerestaureerd en in kleur omgezet en staan garant voor de ultieme beleving van het ijzeren regime van Stalin.