Dagaanbieding: Delonghi volautomaat ECAM20.110.B zwart

Deze dagaanbiedingen is t/m zondag 14 juli 2019 geldig

Dagaanbieding - Delonghi volautomaat ECAM20.110.B zwart dagelijkse koopjes
De DeLonghi Magnifica ECAM 20.110.B espressomachine is zowel geschikt voor koffiebonen als voor gemalen koffie. De ingebouwde koffiemolen heeft 13 standen van grof tot fijn. En met het stoompijpje maakt u een rijke, romige schuimlaag voor de perfecte cappuccino.
Voor- en nadelen van de DeLonghi ECAM 20.110.B
* Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma
* Met vakje voor voorgemalen koffie
* Makkelijk te bedienen
* Melk opschuimen met het stoompijpje gaat handmatig
Espressomachine met stoompijpje voor melkschuim
Stel de smaak van uw favoriete koffie naar eigen wens in middels een draai aan de centrale bedieningsknop van de espressomachine Magnifica S ECAM 20.110.B. Zo kunt u kiezen uit een heerlijke espresso of lungo, 1 of 2 kopjes, van extra sterk tot extra licht aroma en 3 verschillende temperatuurinstellingen. Deze espressomachine is zowel geschikt voor koffiebonen als voor gemalen koffie.
Daarnaast heeft de ECAM 20.110.B heeft een cappuccinosysteem met RVS stoompijpje die stoom, lucht en melk mengt om zo een een heerlijke romige schuimlaag voor een perfecte cappuccino te produceren.
Verder is de espressomachine ECAM 20.110.B voorzien van een afsluitbaar bonenreservoir voor het behoud van het aroma, automatische uitschakeling en een automatisch reinigingsprogramma. Dankzij het eenvoudige en efficiƫnte bedieningspaneel wordt voor u elke kop koffie naar uw wens met slechts een druk op de knop bereid. Verhoog of verlaag de intensiteit van het heerlijke aroma en kies uw favoriete koffie. Verder is de espressomachine voorzien van een uitneembare zetgroep, een waterreservoir van 1,8 liter en een reservoir voor 250 gram koffiebonen.