Dagaanbieding: Camry Vacuum Cleaner - As Stofzuiger CR 7030 - 1 delig

Deze dagaanbiedingen is t/m zondag 15 maart 2020 geldig

Dagaanbieding - Camry Vacuum Cleaner - As Stofzuiger CR 7030 - 1 delig dagelijkse koopjes
Camry Vacuum Cleaner - As Stofzuiger CR 7030 - 1 delig
Regelmatig reinigen en verwijderen van de as is noodzakelijk als u wilt dat uw openhaard volledig functioneel blijft. De Camry AD 7030 as stofzuiger is hier perfect voor. Hetgeen dat de camry CR 7030 anders maakt dan gewone stofzuigers is dat het zowel koude as als die van extreem hoge temperaturen (50 graden) aankan. Het beschikt ook over de speciaal ontworpen HEPA-filters die de vacuümmotor beschermen tegen roet en asdeeltjes die deze anders zouden kunnen verstoppen, wat zou leiden tot schade.
De herfst is het meest kleurrijke seizoen, maar het is ook het moment waarop de temperatuur daalt en de kou in het appartement steeds vaker ongemakkelijk voor ons wordt. Dit is het perfecte moment om leuke avonden door te brengen met uw dierbaren voor de open haard. Herfstmaanden zijn de tijd waarin we regelmatig beginnen met het gebruik van verwarming en mensen die hiervoor open haarden gebruiken, en ze gebruiken hout, hebben ook een nieuw probleem in de vorm van het handhaven van netheid in het appartement. As en roet zijn buitengewoon problematisch! Voor klanten die op zoek zijn naar een eenvoudige en handige manier om dit soort vuil te verwijderen, raden we de CAMRY CR 7030 asstofzuiger aan.
Interessante oplossing
Een avond met een kopje van uw favoriete thee en een boek doorgebracht voor de open haard? Een romantische date in de gloed van vlammen? Droom! Het enige nadeel van het hebben van een open haard is de noodzaak van regelmatige reiniging, wat vooral belangrijk is als we de functionaliteit ervan willen behouden en lang van dit comfort willen genieten. Wij hebben de perfecte oplossing voor u! De asstofzuiger CAMRY CR 7030 is het antwoord op de noodzaak om de oven te reinigen van as en roet. De speciale constructie van de HEPA-filters van de stofzuiger beschermt de motor tegen roet en stof, wat anders kan leiden tot verstopping en schade aan het apparaat. Het grootste voordeel van ons product is dat de stofzuiger voor de open haard kan worden gebruikt voor zowel koud als warm vuil (tot 50 graden Celsius). Dit is mogelijk dankzij een brandwerende slang waarin de stofzuiger is uitgerust.
Functionaliteit en gebruiksgemak
Meestal stellen we ons apparaten voor het reinigen van open haarden voor als niet-functionele en zware apparatuur. Niet deze keer! Ons product is uiterst comfortabel en praktisch! Het maximale vermogen van 2000 W helpt u om as en vuil van zowel grote als kleine ovens met gemak en moeite op te vangen. De tankinhoud van 25 liter zorgt voor meervoudig stofzuigen zonder dat de stofzuiger constant moet worden geleegd. Met een aluminium buis met een lengte van 20 centimeter kunt u de punt in de oven comfortabel manoeuvreren, waardoor u de stofzuiger kunt gebruiken, ongeacht het model van de open haard. Dankzij het lange netsnoer en de handgreep bovenop het apparaat kunt u het gemakkelijk in elke kamer manoeuvreren. Geen stof en vuil meer in het hele appartement!
Kenmerken:
• Vermogen max: 2000W Vermogen Nom .: 1200 • Capaciteit: 25l • HEPA filter • Hittebestendige slang • Aluminium buis: 20cm • Netsnoer: 3m Handleiding meegeleverd
Inhoud: Camry Vacuum Cleaner - As Stofzuiger CR 7030 - 1 delig