Dagaanbieding: Bosch warmtepompdroger WTH85281NL

Deze dagaanbiedingen is t/m vrijdag 11 januari 2019 geldig

Dagaanbieding - Bosch warmtepompdroger WTH85281NL dagelijkse koopjes
Uw kleding wordt optimaal beschermd in de Bosch WTH85281NL warmtepompdroger. Hij droogt nooit langer dan noodzakelijk en de trommel is zacht voor uw kleding en gaat kreuken tegen. Dankzij de anti-kreukfase blijft uw kleding na afloop van het programma kreukvrij. Geluid en trillingen worden zoveel mogelijk beperkt door het speciale ontwerp van de wand.
Voordelen van de Bosch WTH85281NL
* Droogt nooit langer dan nodig. Beter voor uw kleding en u heeft een lager energieverbruik.
* Maakt weinig geluid (65dB)
* Heeft het ECARF anti-allergeen keurmerk
* Condensatiefilter is makkelijk schoon te maken
Warmtepompdroger met AutoDry, droog nooit langer dan nodigDe Bosch WTH85281NL is een warmtepompdroger die het wasgoed efficiƫnt droogt met energieklasse A++. Dankzij de AutoDry technologie droogt de machine nooit langer dan noodzakelijk voor een optimale bescherming van uw kleding. De droger heeft een vulcapaciteit van 7kg en beschikt dankzij een energieverbruik van 212kWh per jaar over energie-efficiƫntieklasse A++.
Deze warmtepompdroger beschikt over meerder speciale programma's waaronder een Dons-programma, Superkort 40, Wol in korf en een instelbaar tijdprogramma. Dankzij de lange anti-kreukfase van 2 uur blijft het gedroogde wasgoed ook na afloop van het programma kreukvrij.
Verder heeft de WTH85281NL een grote roestvrijstalen trommel met Sensitive-binnenwand, trommelverlichting en een speciale wolkorf. Het condensatiefilter is eenvoudig te reinigen dankzij het EasyClean-filter. De bediening is eenvoudig dankzij een handige draaiknop en een medium LED-display voor resttijd weergave, tot 24 uur eindtijdkeuze, programma status en extra functies. De droger is ook zeer stil met een geluidsniveau van 65 dB: een zeer stille manier om uw was te drogen.