Dagaanbieding: BeamZ Partybar2 lichtset - 2x LED par + 2x Derby incl. statief

Deze dagaanbiedingen is t/m vrijdag 09 november 2018 geldig

Dagaanbieding - BeamZ Partybar2 lichtset - 2x LED par + 2x Derby incl. statief dagelijkse koopjes
Direct feesten met deze BeamZ Partybar2 plug and play lichtset
Met deze BeamZ Partybar2 lichtset ben je direct klaar voor het geven of draaien van een feestje. De set is namelijk helemaal compleet, inclusief een statief, en kan dus direct na ontvangst gebruikt worden. De set bestaat uit een T-bar met daaraan twee LED parren en twee Derby lichteffecten. De T-bar kan eenvoudig op het statief worden geplaatst zodat de verlichting op hoogte kan worden gezet voor een beter effect. De vier units aan de T-bar kunnen in elke gewenste positie gezet worden zodat de ruimte waarin ze gebruikt worden optimaal uitgelicht kan worden. Nu nog wat muziek erbij en het feest kan beginnen!
Bediening
De BeamZ Partybar2 is qua gebruik van simpel tot uitgebreid te gebruiken, het is maar wat je wilt. Wil je geen poespas hebben maar wel een leuke lichtshow? Dan zet je de Partybar2 gewoon op automatische of geluidsgestuurde mode. Bij deze twee modi werkt het lichteffect geheel zelfstandig en heb je er geen omkijken meer naar. Wil je op een eenvoudige manier zelf wat meer controle dan gebruik je de meegeleverde afstandsbediening. Voor totale controle gebruik je de DMX optie. Hierbij is wel een losse (apart verkrijgbare) DMX controller nodig. Met behulp van zo'n controller kan je de Partybar2 op afstand aansturen en heb je volledige controle over de verlichting. Afhankelijk van de controller kan je dan ook zelf programma's programmeren.
Tip
Om het effect van de Partybar2 te maximaliseren is een rookmachine eigenlijk een must. Met behulp van een rookmachine kan je de lichtstralen van de Partybar2 zichtbaar maken waardoor een soort 3D effect ontstaat. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de BeamZ Partybar2 maar voor alle lichteffecten en lasers. Een beetje nevel in de ruimte doet letterlijk wonderen!
Kenmerken
4 units met 2x PAR can en 2x Derby
Afstandsbediening meegeleverd
DMX en Stand-alone modus
Voorgeprogrammeerde shows
Geluidsgestuurd met instelbare gevoeligheid
Auto modus met variabele snelheid
Bedieningspaneel met LED display
Levering inclusief standaard
Specificaties
LED's per PAR can: 12x 1W (3x Rood, 3x Groen, 3x Blauw en 3x Wit)
LED's per Derby: 4x 1W (1x Rood, 1x Groen, 1x Blauw en 1x Wit)
Aantal DMX kanalen: 3, 6 of 15
DMX aansluiting via 3-pin XLR
Aansluitspanning: 230Vac/50Hz
Vermogen: 100W
Afmetingen en gewicht
Afmetingen: 735 x 210 x 90mm
Gewicht: 3kg