Dagaanbieding: BeamZ Apollo Multipoint laser met S500 Rookmachine met vloeistof

Deze dagaanbiedingen is t/m maandag 15 april 2019 geldig

Dagaanbieding - BeamZ Apollo Multipoint laser met S500 Rookmachine met vloeistof dagelijkse koopjes
Geniet van een schitterende lasershow met deze complete set!
Met deze complete set geniet je in een handomdraai van een schitterende lasershow. Deze set is dan ook ideaal voor de beginnende DJ of voor gezelligheid in een thuisbar. De set wordt compleet en plug-and-play geleverd zodat je er direct mee aan de slag kunt.
Laser en rookmachine
De Apollo laser van BeamZ die in deze set wordt meegeleverd zorgt voor een schitterend sterrenhemel effect. Door het toevoegen van rook komt het effect pas echt tot leven want wat zonder rook puntjes op de muur of het plafond zijn worden nu ineens echte laserstralen. Met slechts een klein beetje rook maak je van het laser effect ineens een soort van 3D effect waarbij je de laserstralen als het ware zo uit de lucht kunt pakken. De rookmachine wordt standaard al geleverd met een volle tank maar in deze set doen we daar nog eens extra 250ml bij zodat je voorlopig voldoende vloeistof hebt om langdurig te kunnen genieten.
Nog een extra dimensie toevoegen? Voeg dan eens een klein beetje geurvloeistof toe aan de rookvloeistof.Deze set bestaat uit:1x BeamZ Rood / Groen Apollo Multipoint Laser 170mW1x BeamZ Compacte metalen Rookmachine S500 met gratis rookvloeistof1x BeamZ Rookvloeistof Groen ECO - 250mlHieronder vind je de beschrijving van de artikelen uit deze set:BeamZ Rood / Groen Apollo Multipoint Laser 170mWEen compacte klasse 3B mini laser die een regelbaar sterrenhemel-effect creƫert in de kleuren rood en groen. Geschikt voor bars, thuisgebruik, parties, DJ etc.
Kenmerken
Rode(120mW)- en groene(50mW) laser
Regelbare motor- en flitscontroller
Sleutel voor het activeren van de klasse 3B laser
Ingebouwde ventilator
Inclusief netadapter en statief
Specificaties
Laser: Klasse 3B
Uitgangsvermogen: 120mW (Rood), 50mW (Groen)
Netvoeding: 100-240Vac, 50Hz (incl. adapter)
Golflengte: Rood - 650nm / Groen - 532nm
Afmetingen en gewicht
Afmetingen: 122 x 92 x 52 mm
Gewicht: 0,5 kg
BeamZ Compacte metalen Rookmachine S500 met gratis rookvloeistofVoeg een griezelige sfeer toe aan de dansvloer met deze sterke doch compacte 500 watt rookmachine van BeamZ.
De BeamZ S500 heeft een indrukwekkende rookontwikkeling voor zijn grootte. Hierdoor is dit een must-have product voor iedere opkomende mobiele DJ. Rookmachines zijn een belangrijk onderdeel van je licht en laser show. Omdat de stralen uit je lichteffect op de rook weerkaatsen voegt dit een geweldig 3D effect en gevoel toe aan je party.
Deze rookmachine kan overal neergezet worden maar kan ook opgehangen worden aan een T-bar of plafond via de meegeleverde ophangbeugel. Hij is tevens voorzien van een metalen oog voor het bevestigen van een veiligheidskabel.
Kenmerken
Complete set, klaar voor gebruik
Vermogen van 500 watt
Inclusief 250ml rookvloeistof
Geleverd inclusief afstandsbediening
Het apparaat is niet voorzien van DMX
Levering
1x Rookmachine
1x 250ml rookvloeistof
1x Afstandsbediening
1x Stroomkabel
Afmetingen en gewicht
Afmetingen 250x160x140mm
Gewicht 1.8Kg
BeamZ Rookvloeistof Groen ECO - 250mlBeamZ 250ml hoge kwaliteit rookvloeistof op waterbasis. De rookvloeistof is groen van kleur en volledig biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Laat bij juist gebruik geen residu achter.Let op: de kleur van de vloeistof is groen, dit is NIET de kleur van de rook. De rook welke uit de machine komt is ongekleurd.