Dagaanbieding: Badkamermeubel Callisto Diamond Hangend 80x50x45,5cm Hoogglans Antraciet/Grijs MDF 2 Lades Softclose Greeploos Kunstmarmeren Wastafel 1 Kraangat Overloop

Deze dagaanbiedingen is t/m dinsdag 30 oktober 2018 geldig

Dagaanbieding - Badkamermeubel Callisto Diamond Hangend 80x50x45,5cm Hoogglans Antraciet/Grijs MDF 2 Lades Softclose Greeploos Kunstmarmeren Wastafel 1 Kraangat Overloop dagelijkse koopjes
Het Badkamermeubel Callisto Diamond Hangend 80x50x45,5cm heeft extra hoge lades en biedt op die manier meer ruimte om producten op te bergen. Een handige keuze, die ook terugkomt in het speciale ontwerp van de uitsparing voor de sifon. Er gaat zo min mogelijk ruimte verloren, om daar optimaal gebruik van te kunnen maken.
De lades in het badkamermeubel kunt u volledig uitschuiven en er gemakkelijk uit klikken, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken. Verder zijn de lades natuurlijk voorzien van Softclose en Softopen, om die gemakkelijk te openen en weer te sluiten zonder dat ze hard dicht kunnen slaan.
U kiest met de Badkamermeubel Callisto Diamond Hangend 80x50x45,5cm voor een luxe model, dat al netjes is voorgemonteerd. Om dat niet helemaal zelf te hoeven doen. Met greeploze lades die met aluminium zijn afgewerkt, zodat er een hoogwaardig geheel ontstaat om alles netjes in te kunnen opbergen.