Dagaanbieding: Asus Transformer Book / 32GB / 2GB RAM - Refurb

Deze dagaanbiedingen is t/m zaterdag 22 oktober 2016 geldig

Dagaanbieding - Asus Transformer Book / 32GB / 2GB RAM - Refurb dagelijkse koopjes
De Asus Transformer Book verenigt twee werelden. Deze tablet beschikt over zijn eigen QWERTY-toetsenbord. Een perfecte partner om gemak en productiviteit te combineren.
Het gemak van een tablet, de productiviteit van een laptop
Met de Asus Transformer Book heb je het beste van beide werelden. Dankzij zijn compacte afmetingen en beperkte gewicht, neem je hem zonder moeite overal mee naartoe. In de trein, op vergaderingen buiten de deur, op vakanties, ga zo maar door. Dankzij het toetsenbord (loskoppelbaar) biedt dit apparaat de productiviteit van een laptop. Typen op een touchscreen is nu eenmaal minder comfortabel en efficient als op een écht toetsenbord.
De Asus Transformer Book is uitgerust met Office 365 (testversie van 3 maanden). Werken in Word, Excel en Powerpoint gaat net zo gemakkelijk als op een laptop.
32GB SSD -  2GB  RAM - 10” IPS
Hij beschikt over 32GB aan SSD-opslag. Dit is uit te breiden middels een microSD- of SD-kaart. Hij is voorzien van een Intel Atom-processor met 1.33GHz klokfrequentie en 2GB aan RAM-geheugen. Het 10,1 inch IPS-beeldscherm geeft alles kraakhelder weer.
UK Refurbished
Deze Asus Transformer Books zijn refurbished. Dat betekent dat ze gecheckt zijn op eventuele gebreken en schade. Beschadigde onderdelen zijn vervangen of gerepareerd. Dit product is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk en heeft daarom een UK-stekker. Een EU-opzetstekker wordt meegeleverd.