Dagaanbieding: Adler Scheerapparaat - AD 2923 - 4 delig

Deze dagaanbiedingen is t/m zondag 03 november 2019 geldig

Dagaanbieding - Adler Scheerapparaat - AD 2923 - 4 delig dagelijkse koopjes
Adler Scheerapparaat - AD 2923 - 4-delig
Het scheerapparaat ADLER AD 2923 is het perfect product voor elke man die geïnteresseerd is in snel en nauwkeurig scheren. Ben je het zat met enorme scheerapparaten die je na elk gebruik moet drogen en sluiten? Bent u op zoek naar iets dat u kunt meenemen op zakenreis of vakantie? Dit model is dan perfect voor jou. Een groot voordeel van dit apparaat ten opzichte van vergelijkbare apparaten op de markt is het kleine formaat en een handige constructie, waardoor het scheerapparaat ook kan worden gebruikt voor toeristische uitstapjes.
Hoge kwaliteit in een klein formaat
Het juiste scheerapparaat kiezen is niet eenvoudig. Elke man heeft zijn eigen voorkeuren en behoeften. We zijn er echter zeker van dat ons scheerapparaat zelfs de meest veeleisende klanten tevreden zal stellen! Elegant en klein scheerapparaat, ondanks het onopvallende uiterlijk, maakt indruk met zijn kwaliteit en functionaliteit. Je kunt het op elk moment gebruiken omdat het zijn eigen batterijvoeding heeft. Tegelijkertijd is het uitgerust met een oplaadkabel die een USB-uiteinde bevat. Hierdoor kun je het in bijna alle omstandigheden op het werk voorbereiden! De gemiddelde duur van volledig opladen is ongeveer 2 uur. Het reeds opgeladen scheerapparaat kan maximaal 45 minuten gebruikt worden. Scheercomfort wordt ook gewaarborgd door een innovatief profiel van de koppen en oscillerende bewegingen, waardoor u niet alleen snel maar ook grondig scheert!
Het apparaat wordt niet alleen verkocht met de oplaadkabel, maar ook met een tas die van pas komt! Hierdoor stop je hem gewoon in je bagage en hoef je je geen zorgen te maken over extra accessoires. De set heeft ook een verwisselbare kop en borstel voor reiniging. Binnen enkele ogenblikken bereid je hem voor op gebruik en maak je hem schoon na het scheren! Een zeer groot voordeel van het scheerapparaat is de waterbestendigheid. Dit betekent dat dit model kan worden gebruikt voor droog scheren en nat scheren. Een veilige en comfortabele scheerbeurt in enkele ogenblikken, wat wil je nog meer ?! Het hoge vermogen van het apparaat helpt zelfs problematisch gezichtshaar te verwerken! Stijlvol ontwerp en functionaliteit maken het een perfect cadeau voor elke man
Specificaties:
IPX 4 waterdicht
Opladen via USB 60 minuten
Max. Werktijd 45 minuten
Verwisselbare kop
Reinigingsborstel inbegrepen
Voeding: 5v 1A USB-KABEL
Handleiding meegestuurd
Inhoud: Adler Scheerapparaat - AD 2923 - 4 delig