Dagaanbieding: 4.95 euro ipv 39,95 euro - 32GB Micro SD kaart incl gratis adapterschuifje om er normale SD van te maken!

Deze dagaanbiedingen is t/m maandag 29 mei 2017 geldig

Dagaanbieding - 4.95 euro ipv 39,95 euro - 32GB Micro SD kaart incl gratis adapterschuifje om er normale SD van te maken! dagelijkse koopjes
Bestel er zoveel je wilt!Deze deal is zo scherp geprijsd als een Japans samurai zwaard! We hebben namelijk supersnelle Micro SD kaarten voor je in de aanbieding. En dan hebben we het over kaarten met een grote opslagcapaciteit van 32GB ! Daarbij krijg je er óók nog eens een adapterschuifje bij om er een normale SD kaart van te maken (die zijn namelijk groter van formaat) De prijzen?-Een 32GB Micro SD kaartje inclusief adapterschuifje kost maar €4,95 ipv €39,95Dat zijn nog eens scherpe prijzen!
supersnelle overdracht! In 1 handomdraai van micros sd naar sd.Een SD kaartje is groter dan een Micro SD kaart. Als je dit Micro SD kaartje echter in de meegeleverde adapterschuif stopt dan kun je hem ok gebruiken als SD kaart! Het werkt dus net zoals bij een adapter waarmee je van een Micro SIM een normale SIM kaart maakt. De adapterschuif zorgt dat de keert het juiste formaat wordt. Update je telefoon, tablet of digitale camere met deze  mircro sd kaart.
Verzendkosten zijn eenmalig dus het is voordeliger om meerdere kaarten te bestellen.