Dagaanbieding: 3, 4 of 5 dagen in het kuuroord Stadtkyll in de prachtige Vulkaaneifel o.b.v. all-inclusive

Deze dagaanbiedingen is t/m woensdag 17 februari 2021 geldig

Dagaanbieding - 3, 4 of 5 dagen in het kuuroord Stadtkyll in de prachtige Vulkaaneifel o.b.v. all-inclusive dagelijkse koopjes
**Monchau**
Dit is een beroemde plaats in de Regio de Eifel. Perfect voor een dagje uit of een weekendje weg. Monchau is een oude stad waar de geschiedenis al ver terug in de tijd is ontstaan. Het is een Idyllisch stadje met prachtige vakwerkhuizen en vele bezienswaardigheden. Wandel langs rivier de Roer die door de stad heen vloeit. Bezoek Burg Monchau die al sinds de 13e eeuw bestaat. Bezoek verschillende musea en nog Het Rode Huis, dat een prachtig, statig pand uit de 18e eeuw is die gebouwd is in de bloeitijd van de lakenindustrie.
**Stuwdam/meer Oleftalsperre**
Onderweg kom je langs dit prachtige, unieke stuwdam in de regio de Eifel. Waarom is deze zo uniek? De stuwdam ligt in de buurt van Nationaal Park de Eifel en de Rursee, één van de grootste stuwmeren van Duitsland. De Oleftalsperre verzorgt voor een groot gedeelte van de drinkwatervoorziening in de regio. Verder zijn er prachtige wandelroutes rondom het stuwmeer te vinden en die zijn de moeite waard om te bewandelen. Reden genoeg voor een bezoek aan dit prachtige stukje Eifel!