Dagaanbieding: 2 Jaar lang wassen met Ariel 2-jaarpack - Color / Regulier - 530 wasbeurten

Deze dagaanbiedingen is t/m vrijdag 15 maart 2019 geldig

Dagaanbieding - 2 Jaar lang wassen met Ariel 2-jaarpack - Color / Regulier - 530 wasbeurten dagelijkse koopjes
2 Jaar Wassen met Ariel Actilift Professional Waspoeder - Witte en Gekleurde Was - 530 wasbeurten   
Met deze aanbieding betaalt u maar €0,11 per wasbeurt. Goedkoper kan haast niet. 
Ariel Professional A+ - Waspoeder witte was - 265 wasbeurten
Ariel Professional Waspoeder is geschikt voor de witte en de gekleurde was. Deze waspoeder verzorgt en beschermt de vezels en kleuren in uw kleding. Dit wasmiddel zorgt voor vuilverwijdering, dieptereiniging en hardnekkige vlekverwijdering. Het zorgt voor uitstekend wasresultaat, zelfs bij hele lage temperaturen. Geschikt voor de witte was (20-95°C) en voor de gekleurde was(20-60°C).
Ariel Professional A+ Waspoeder voor Color - 265 wasbeurten
De unieke waspoeder van Ariel Professional A+ zorgt er voor dat uw wasgoed stralend schoon uit de was komt. Uw kleding wordt bij 30°C helder schoon. De waspoeder zorgt er niet alleen voor dat vuil zich niet kan hechten en vlekken niet intrekken, maar zorgt er ook voor dat uw kleding er uit blijft zien als nieuw. Behaal een stralend witte shirt zonder enige vlekken met de diepe reiniging van de Ariel Professional A+ waspoeder. Het resultaat: Een lekker ruikende was!
Goed voor 265 wasbeurten en minimaal 170 wasbeurten
De formule van deze Ariel productlijn is zo samengesteld dat het maar liefst 265 wasbeurten kan meegaan bij zuinig gebruik. Dit zuinige gebruik gaat niet ten koste van het wasresultaat, maar vereist een zorgvuldige dosering (gebruik hiervoor bijvoorbeeld een Ariel scoop)
Inhoud: Ariel Professional A+ - Waspoeder voor kleur - 265 wasbeurten, 14.31 Kg